من هم همین سوال خیلی وقته تو ذهنمه ! کسی میدونه چرا ؟ سیاستشون هست ؟ یا اینکه مثلا مشکل فنی هست ؟ :20:نقل قول:
Printable View
من هم همین سوال خیلی وقته تو ذهنمه ! کسی میدونه چرا ؟ سیاستشون هست ؟ یا اینکه مثلا مشکل فنی هست ؟ :20:نقل قول:
از ساعت 1 زدم دانلود . خب ساعت رایگان هم حساب می شه . یک دانلود از رپید ، و یک دانلود از یک هاست ایرانی .نقل قول:
سر جمع سرعت ها تقریبا 42 میشه ، ضمن اینکه اینجا چندتا سیستم شبکه ست و یکی از سیستم ها هم داره وبکم گرفته . به نظر من سرعت خیلی منصفانه ست .
این هم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته : با اپرا دانلود داره میشه و سرعتش مطمئنا به کیفیت مثلا فلشگت نیست .
چند صفحه پیش یه نفر سئوال پرسیده بود
اره من اکو 512 دارم
در ضمن باید سرعت همیشه رو 64 باشه که حدود 56 تا 60 سرعت میدن
سرعتم که میاد پایین خیلی کند میشه یعنی مینویسه 16 تا داره دانلود میکنه ولی وسط چند ثانیه قطع میکنه دوباره دانلود میکنه
در کل نظر منم همینه که فکر نکنم اینا بزارن زیاد دانلود کنیم ....(18 هزار پولشو دادم نه بیشتر همین قدر هم بهمون اجازه دانلود میدن )
شاید من برم صبا یه 2 mg بگیرم شبانه هم داره میشه 100 کیلو بایت دانلود کرد
ولی نمیدونم چطوریه ...
یعنی بطور پیوسته رسیوش روی 512 نیست ؟:20: و وسط دانلود قطع میشه ؟:41:
چه بد . من به خاطر شبانه رایگانش میخواستم برم اکو بگیرم . یعنی هر شب نمیشه با 512 اکو حدود 500 مگ دانلود داشت؟:19:
با اينكه چندين سيستم از يك اشتراك بهره مي برند مشخص است كه سرعت مناسبي داريد.نقل قول:
و تازه اگر از دانلودمنجري مثل IDM استفاده كنيد قطعا سرعتتان بيشتر از اين هم خواهد شد.
ولي هنوز پاسخ سوال خود را دريافت نكرده ام: كه چنانچه در كل ساعات رايگان يك شب (1 تا 7) بطور يكسره دانلود كنيد مجموعا چقدر مي توانيد در يك شب دانلود داشته باشيد؟
درسته كه ميگن قيمت adsl كم شده ؟
من سرويس شاتل دارم يعني از اين ماه بايد با تعرفه جديد شارژ بدن ؟
بصورت ایده آل حدود 1.5 گیگ .نقل قول:
بصورت نرمال حدود 1.2 گیگ .
واقع گرایانه هم ، 1 گیگ رو راحت می شه دانلود کرد ؛ البته بستگی به جایی که داری دانلود میکنی هم داره حتما .
این قسمت آخر خیلی مهمه .
نکته : من قطعی نداشتم تا به حال . افت سرعت هم همچنین . یکی دو بار فقط ارسال و دریافت در حد چند ثانیه قطع شد ، نه اینکه کلا اینترنت قطع بشه . تا این حد فکر کنم طبیعی باشه ... زیاد سخت نگیرید دوستان .
شما چه سرویسی داری ؟ اکو 512 یا آرت ؟:20:نقل قول:
Fair Use Policyنقل قول:
كاربر گرامي،
اگر جزو مشتركين بدون محدوديت استفادهي شركت شاتل هستيد، اين قانون به سرويس شما اعمال ميشود.
چرا Fair Use Policy؟
هدف اين قانون، تامين اطمينان خاطر شما از دريافت سرويس پرسرعت و مطمئن در تمامي ساعات روز است. بيگمان اطلاع داريد كه خدمات دسترسي به اينترنت، به صورت Share يا به اشتراكگذاري شده به مشتريان ارايه ميشود. حال آن كه شركت شاتل از رويهها و عرف معمول شركتهاي اينترنتي در كشورهاي پيشرفته تبعيت نميكند و براي افزايش خوشنودي مشتريان، ضريب اشتراك گذاري را تا حد بسيار قابل توجهي كاهش داده است.
در چنين شرايطي اگر گروهي از مشتريان، اقدام به دريافت فايلهاي پرحجم يا استفاده از نرمافزارهاي Peer-to-Peer كنند، ممكن است مصرف بالاي پهناي باند منجر به كاهش پهناي باندي شود كه شما از آن استفاده ميكنيد. چه آن گاه، اين موضوع ميتواند در ساعات اوج مصرف، افت سرعت سرويس شما را نيز در پي داشته باشد.
آيا اين قانون من را نيز تحت تاثير قرار ميدهد؟
اگر شما از نرمافزارهاي به اشتراكگذاري فايل استفاده نميكنيد يا اقدام به دريافت فايلهاي پرحجم نميكنيد، اين قانون شما را هيچ گاه تحت تاثير قرار نخواهد داد. حال آن كه اگر از نرمافزارهاي يادشده استفاده ميكنيد، خواهشمنديم با تغيير زمان استفاده از آنها و انتقال آن به روزهاي تعطيل يا ساعتي غير از اوج مصرف (8 صبح تا 5 بعد از ظهر)، از سرويس خويش استفاده كنيد.
اگر مصرف من بالا باشد، چه رخ ميدهد؟
اگر مصرف شما برخي از اوقات بالا باشد، از نظر شاتل مشكلي ندارد، مگر آن كه الگوي مصرف بالا به صورت يكنواخت تكرار شود.
اگر مصرف به صورت مستمر بالا باشد، كارشناسان فروش با شما تماس ميگيرند و پيشنهاد استفاده از سرويس اختصاصي را خواهند داد. چنانچه در اين شرايط، مشتري قانع به استفاده از سرويس اختصاصي نشود و روند مستمر مصرف تداوم يابد، اين موضوع ممكن است شاتل را براي حفظ حقوق چندين هزار كاربر ديگر، ناگزير از معلق يا مسدود كردن سرويس كند.
از همكاري شما كاربر گرامي، صميمانه سپاسگزاريم.
منبع:
کد:http://shatel.ir/content/view/154/36/lang,fa_IR/
مصرف سرويسهاي داراي ترافيك نامحدود تحت قوانين Fair Use Policy شاتل است.
این قانون فقط برای سرویس های ART هست و فقط برای سرویس های نامحدود گفته شده.
اما توی متن سرویس ECO همچین چیزی وجود نداره.
به لینک های زیر سر بزنید.
کد:http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/
کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
ايشون 512 Eco دارند.نقل قول:
دقيقا همينطوره كه ميگيد.نقل قول:
اين قانون براي آن سرويس هايي از رده Art است كه نامحدود هستند.
سرويسهاي Eco كه تماما داري محدوديت اند.