نقل قول:
اول بگم که اصلأ دوست ندارم که سوتفاهم پیش بیاد و یا کار به کل کل بکشه:5:
ايشالله نميشه..:31::10:
نقل قول:
دکمه های 82 بحث بر انگیز ترین جای این گوشی هست که خوده صاحب ن82 هم اعتراف کرد مال من بهتره!!! کلأ دکمه های ن85 نرم و راحت هستند و غیر قابل مقایسه به نمونه ی ن82
خب واسه مني كه حدود 1 ساله 82 دارم...بايد قبول كرد نميتونم با هيچ گوشي ديگه اي كار كنم...(من راحت ترم...يه جورايي سليقه اي به حساب مياد...اون دوره اي هم كه 91 تازه امده بود من دكمه هاش خوشم ميومد...با اينكه مخالف هاي زيادي داشت..):20:
نقل قول:
3_من که گفتم کلأ دوربینش از ن82 ضغیف تره . ان چه عیان است ، چه حاجت به بیان است!!!!
حرف حق...:46:
نقل قول:
اما باید گفت که با ن82 در محیط تاریک اصلأ نمی شه فیلم گرفت ، ولی با ن85 می شه و فلاش این گوشی هم بسیار نیرومندتر از ن95 هست.
اين يه ضعف كه زنون دار ها دارند..ولي كمتر كسي توشب فيلم ميگيره...مگه مواقع خاص..ولي كمابيش موافقم....
نقل قول:
4_من تا حالا بدون مشکل بازی کردم!!! البته مطمئنأ با چیپ کیفیت بالاتر می ره . ولی من با هم مقایسشون نکردم که بینم کدوم سریع تره. فقط می تونم بگم که کیفیت ن85 در بازی مناسبه. البته اگه قرار باشه این قدر سخت گیر باشیم ، من هم باید بگم که بازی کردن با صفحه نمایش 2.6 و نوع oled بسیار لذت بخش تره!!!!
اگه بنا به سخت گيري هم باشه...شما نميتوني بازي رو اجرا كني تا بخواي به 2.6 و OLED برسي..:46:
نقل قول:
5_فعلأ هک نمی شه . البته دست نوکیا درد نکنه ، 2 تا لایسنس 1 ساله مجانی همراه با گوشی داده!!! تا سال دیگه هم خدا بزرگه!!! در ضمن این نسخه ، بهبود های قابل تجهی پیدا کرده ، مثلأ 3 دکمه شدن بخش کنترل که کار با گوشی رو راحت تر کرده
آره متاسفانه...اگه هك بشه منم FP2 ميگيرم..:20:
نقل قول:
7_کلأ چیپ ن82 ضعیفه و همون موقع که گوشی اومده بود ، یکی از نقاط ضعفش رو پایین تر بودن سرعت اتصال به ماهواره اش که کمتر از حد متوسط بود می دونستن .
اين چيزيه كه من به عين ديدم...واسه شما چند ثانيه ميكشه وصل شه؟
نقل قول:
8_هیچ نظری ندارم ، .... چون می دونم که نظر بدم یک جنجال راه می افته!!!!!!
جنجال نداره...من رو همه حرفام مطمئنم....82 و 78 و 85 و ... تا هر چي مموري MicroSD HC بياد ساپورت ميكنند...:10:
شاد باشي:40: