بین مدیریت ها ی غیرانتفاعی
مدیریت بازرگانی-مدیریت جهانگردی-مدیریت صنعتی-مدیریت دولتی کدوم بهتره؟کدوماشو بزنم؟؟
به ترتیب از نظر میزان اشتغال ؛نقل قول:
1- مدیریت صتعتی(در مناطق و پروژه های صنعتی در کل کشور میتونی شرکت کنی)
2-مدیریت دولتی(در بانک ها و برخی شرکت ها)
3-مدیزیت بازرگانی(در گمرک و شرکت های واردات صادرات)
4-مدیریت جهانگردی(نمیدونم به درد چی میخوره ولی فکر کنم باید جذب توریست به داخل کشور انجام بدی)
ببخشید اما به نظر من همش خوبه
اگر مخیله رو کار بندازی میدونی باید چکار کنی به نظرم الان بورس بورس مدیریتی است البته اگر فعال باشی
ببخشید من پیوست رو دانلود نکرده بودمنقل قول:
اما دوستان من میخوام در قزوین انتخاب رشته کنم و همش هم دو رو بر مدیریت و اقتصاد و از این چیزاست
به نظرتون این رشته ها رو تو غیرانتفاعی بخونم یا پیام نور؟؟؟؟؟؟؟
اگه بخوای رشته های عمومی مثل مدیریت رو بخونی ، به نظر من بهتره جایی رو انتخاب کنی که کمترین هزینه رو داشته باشه.پس بهترین گزینه ، فعلا همون پیام نور هست...به دلیل زیر ؛نقل قول:
در رشته های عمومی مثل مدیریت واحد های عملی نداری و نیازی نیست که کسی بیاد و بهت چیز میز یاد بده.فقط لازمه چهار تا کتاب بخونی و یه مدرک کارشناسی بگیری.منظورم اینه که چرا باید پول مفت به استاد بدی ، وقتی خودت میتونی 4 تا جمله رو حفظ کنی....ولی در رشته های فنی ، به حظور استاد نیاز داری و نمیتونی بدون داشتن استاد ، مهندس بشی:31::31::31::31::31:
غیرانتفاعی رشته کشتی سازی هم داره؟
اگه کسی مهندسی آی تی و گرایش های پی سی رو خیلی دوست داشته باشه به نظرتون اولویت رو بعد از مهندسی های غیر انتفاعی به مدیریت های غیر انتفاعی بده یا به مهندسی های آی تی و گرایش های پی سی پیام نور؟؟
نه دوست عزیز ، نداره...(ولی مطمعن باش که تا چند سال دیگه ، اونم میاره):46:نقل قول:
غیر انتفاعی مهندسی پتروشیمی داره؟
نه این رشته فعلا در اختیار موسسات غیرانتفاعی سراسر کشور قرار نگرفته:13::13:نقل قول: