دوستان هرکسی نوازندگی شرکت کرد جزئیات رو ذکر کنن که نسل های بعدی استفاده کنن.هر کی هم گیتار رو انتخاب کرد قطعه های انتخابیش رو بگه که حساب کار دستمون بیاد
Printable View
دوستان هرکسی نوازندگی شرکت کرد جزئیات رو ذکر کنن که نسل های بعدی استفاده کنن.هر کی هم گیتار رو انتخاب کرد قطعه های انتخابیش رو بگه که حساب کار دستمون بیاد
سلام بيتا جان
همديگه رو در آزمون هاي عملي مي بينيم
7 و 13 آبان آزمون آهنگسازي
20 آبان آزمون نوازندگي موسيقي جهاني
اميدوارم هر دومون موفق بشيم
میبینمت سولماز جان
اگه جیمیل یا یاهو داری با پیام خصوصی بهم بده ادرست رو
مرسی
یک فرصت استثنائی، منابع کامل کنکور هنر
100جلد کتاب درسی ، کمک درسی و غیر درسی متعلق به رتبه 29 کشوری (17 منطقه 1) کنکور هنر 89 به صورت یکجا بفروش میرسد. همه کتابها چاپ جدید بوده و در حد نو هستند.
قیمت : 80 درصد پشت جلد
متقاضیان با ایمیل زیر مکاتبه کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اووووووه 100 تا کتاب خوندی؟نقل قول:
من رتبه م 90 شده، همچین فاصله ای هم با 30 ندارم، فک نکنم سه تا کتاب غیر درسی هم خونده باشم. حتمن کتابایی که خوندی خوب نبوده بازده نداشتن
با سلامنقل قول:
اولا که بفرمایید 90 رتبه کشوری شماست یا منطقه؟ در ضمن چه منطقه ای؟
دوما بین 90 تا 29 خیلی اختلاف هست.میشه بفرمایید اگر امسال قبول شده اید چه رشته ای میخوانید؟
سوما بنده متاسفانه کنکورم را خراب کردم آنهم به دلایل روانی! و قابل توجه شما این که رتبه آخرین آزمون سنجش بنده یک شد! و رتبه های آزمون های قلم چی بنده بین یک و دو در نوسان بود.
چهارما متاسفانه بنده نیاز مبرم به پول دارم وگر نه بسیاری از دوستان و آشنایان بنده خواهان کتا بها و جزوات بنده هستند منتهی به صورت رایگان!!
پنجما برای جمع کردن و خریدن این کتابها که بعضا از منابع آزمون ارشد و منابع دانشگاهی هم هستند زحمت زیادی کشیدم و خیلی هاشان را نمی شود پیدا کرد.
ششما موفق باشید! :20:
بچه ها من الان رفتم اطلاعات فیش بانکی برای نیمه متمرکز رو ثبت کنم...با اینکه همه ی اطلاعات ورودیم درسته، میگه چنین داوطلبی نداریم و خطا میده:41: شماها تونستید ثبت کنید یا فقط این مشکل منه؟:41:
منم اولش ترسیدم:31: نه اشکال از تو نیست منم نتونستم...3...4 تا از دوستام هم که ازشون پرسیدم نتونستن...فردا امتحان کن:46:چه رشته ای رو می خوای امتحان بدی؟نقل قول:
بچه ها من الان رفتم اطلاعات فیش بانکی برای نیمه متمرکز رو ثبت کنم...با اینکه همه ی اطلاعات ورودیم درسته، میگه چنین داوطلبی نداریم و خطا میده شماها تونستید ثبت کنید یا فقط این مشکل منه؟
آره مثل اینکه هنوز اطلاعات رو کامل نزدن...الان منم از دو-سه نفر دیگه پرسیدم نتونستن وارد شن.
من رشته ی نمایش...تو چطور؟
من گرافیک و طراحی پارچه:31:نمایش امتحانش چطوریه؟