بازی های God of War با اینکه همیشه از لحاظ گرافیکی و فاکتور های گرافیکی خوب بودن همیشه به خاطر گیم پلی فوق العاده و داستان پردازی عالی مورد تحسین واقع شدن.
درباره ی داستان باید طور دیگه ای نظر داد به نظر من
داستان بازی بد نبود و اتفاقا خوب هم بود ولی در حد Gof of War نبود.او پیچیدگی های سابق رو نداشت و سطحی شده بود و به عبارتی او سورپرایز های نسخه ی 2 رو نداشت.
نکته ی بعدی شما درباره ی شخصیت پردازی گفتید.که به شما گفته که شخصیت پردازی بد بوده ؟؟؟ و یا اینکه چه طور به این نتیجه رسیدید ؟
شخصیت پردازی بازی به نظر من عالی بود.خدایان یونان باستان کاملا درخور نام و بزرگی که ازشون سراغ داریم طراحی شده بودن.به عنوان مثال هرکول.واقعاچه از لحاظ طراحی بدنی و چه از لحاظ شخصیتی عالی طراحی شده بود و عظمت اسم هرکول رو فراتر از انتظار من به نمایش گذاشت و کاملا روی قدرت بدنیش تاکید داشت بازی.Zeus و Heads هم واقعا از لحاظ شخصیت پردزای عالی بودن.هر چند قبول دارم بعضی از شخصیت پردزای ها در حد God of War نبود که بارز ترین نمونه Hermes بود که به عنوان یک خدا فقط در حال مسخره بازی و متلک پرانی بود ! به جز Hermes که کمی در اضافه کردن شخصیت جوک گویی به شخصیتش زیاده روی شه بود بقیه شخصیت ها کاملا مطابق با افسانه ها بودن و باز هم به عنوان یک نمونه ی کاملا بارز Hephaestus رو مطرح می کنم.