سلام دوستان
یک سوالی داشتم
می خواستم بازی رو دانلود کنم
دو به شک هستم
ایا ارزش دانلود کردن داره ؟
بازی خوبی هست؟
با تشکر
Printable View
سلام دوستان
یک سوالی داشتم
دو به شک هستم
بازی خوبی هست؟
با تشکر
سلام
یه سوال از دوستانی که بازی رو چند بار تموم کردن. آیا بازی چند تا پایان داره مثل فال آوت؟ هرچند من فال آوت رو یک بار رفتم نمی دونم چند تا پایان داره؟ یا اینکه از هر مسیر و هر نژاد و شخصیت و هر گونه بازی که بریم به یک پایان می رسه؟
ممنون
کسی این پچ گرافیگی رو نصب کرده؟ مشکلا رو حل می کنه؟ بازی رو ریست نمی کنه؟
من راحت اجرا می کنم فقط بعضی وقتا توی Ostager که هستم به هم میریزه ولی هنگ نمی کنه(پچ نصب نکردم)
بازم ممنون
سریال نامبر بازی لطفا؟
اگه اهل بازی های نقش آفرینی باشید قطعآ از بازی کردنش لذت میبرید. با گرفتن امتیاز 9 به بالا (برای تمام پلتفرم ها) از گیم اسپات و نظر موافق اکثر بچه های تاپیک, یک شاهکار هستنقل قول:
سلام دوستان
یک سوالی داشتم
دو به شک هستم
بازی خوبی هست؟
با تشکر
من یک مصاحبه از بازی رایانه با طراح ارشد این بازی, تو سایتشون خوندم که در مورد سوال شما, نوشته:نقل قول:
آیا بازی چند تا پایان داره مثل فال آوت؟
- و پایانهای بازی، آیا پایانهای متفاوتی وجود دارد؟
بله پایان های متفاوتی وجود دارد. طبیعتا بعنوان یک Grey Warden شما در پایان بازی خود را در مقابل Blight خواهید دید. اما کاری که ما می خواستیم انجام دهیم این بود که تمام انتخابهایی که شما به عنوان بازیباز در طول بازی انجام داده اید را کنار هم بگذاریم و شما نتیجه آنرا در پایان بازی ببینید. هنگامی که بازی به پایان می رسد، تعدادی از لحظه های کلیدی بازی برای شما بازگو می شود؛ یعنی آنچه که شما در طول بازی انتخاب کرده اید قرار است تا پایان شما را همراهی کند. بنابراین گفتن دقیق تعداد پایان های بازی سخت است؛ چون انتخابهای هر کس می تواند کاملا متفاوت باشد.
Dragon Age جزوبهترین بازی سال میشه تو بعضی سایت های بازی که شروع به رای گیری کردند Dragon Age اول هست. ولی خوب ما ایرانی ها RPG باز خیلی کم داریم و ....
ببینید همونطور که گفته شد براساس تصمیم گیری هاتون در طول بازی پایان های بسیار زیادی داریم که البته بیشتر در اسلاید ها نقل می شوند ( مثل Neverwinter Nights 2 ) اما در کل 4 پایان اصلی ( همراه با Cutscene ) بیشتر وجود ندارد :
SPOILER شدید ! لطفا اگر بازیو تمام نکردید نخوانید :
محتوای مخفی: Main Endings
لیست کامل Epilogue را بعد آماده خواهم کرد.
موارد زیر رو امتحان کنید (برای 98% استفاده کننده های اون سایت, جواب داده بود)نقل قول:
سریال نامبر بازی لطفا؟
J6JA-A7LA-1YJQ-CY9I-LAWS
R7WE-Z2X6-T44T-NPOS-LAWS
YT5V-DDEZ-8PKV-GWGV-LAWS
سلام بر تمامی دوستان
من توی اون مرحله که باید از دهکده محافظت کنی موندم. همه رو کشتم و همه جای دهکده رو زیر و رو کردم هیچ اثری از نشانه ای یا شخصی نبود . لطفا منو راهنمایی کنید
چرا؟ مگه تفاوت سبك نقش آفريني با بقيه ي سبك ها ( مثلاً اكشن سوم شخص كه خيليم طرفدار داره) چيه؟نقل قول:
من دارم این بازی رو بازیش می کنم. خیلی قشنگه(ولی risen هیجانی تر بود:دی)
من عاشق بازیهای نقش افرینیم:40:
این بازیها خیلی حوصله میخواد و کمتر پسری طرف این جور بازیهامیره.بعدش هم باید زبان انگلیسیت خوب باشه :46:نقل قول:
نقل قول:
توی آسیاب بادی یه در مخفی داره از اون در می تونی بری تو قلعه