این هندزفری های بلوتوثی استریو ، درسته که کابل ندارند و راحت تر هستند اما مگه شارژ باطری رو نمی خورند؟ خودشون هم باطری دارند؟ بطور متوسط اگر با یه هفدفون با گوشی بشه 5 ساعت موزیک گوش داد با یه هندزفری بلوتوث استریو باطری چند ساعت دوام میاره؟
Printable View
این هندزفری های بلوتوثی استریو ، درسته که کابل ندارند و راحت تر هستند اما مگه شارژ باطری رو نمی خورند؟ خودشون هم باطری دارند؟ بطور متوسط اگر با یه هفدفون با گوشی بشه 5 ساعت موزیک گوش داد با یه هندزفری بلوتوث استریو باطری چند ساعت دوام میاره؟
میخوام یه هندزفری بلوتوث تا 40 تومن برای گلکسی ایس بخرم؟
میشه بگید چی بگیرم؟؟؟
مرسی
:41::41::41::41:
میدونم اسپم هست اما مجبورم بدم تا یکی صدای مارو بشنوه:31:
آهای ... کسی نیس ...:19:
از مسئولین این بخش خواهش میکنم یه مسئول واسه این بخش بذارن دیگه،مردیم انقد منتظر جواب به سوالامون موندیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه هندزفری میخوام که بتونم از طریق گوشی با کیفیت بالا موزیک گوش بدم
تا سقف 200 هزارتومن و حتی تا 50 60 تومنم بالاتر مشکلی نداره،فقط میخوام کیفیت بالایی داشته باشه و بتونم از گوش دادن به موزیک لذت ببرم و امکان انجام مکالمات تلفنی هم داشته باشه
از اینا باشه که پشت گردن فیکس میشه و مدل بلوتوثیش
باتشکر
بهترین مدل و برند؟
سلام کریتیو مدل3ncمن خودم دارم از اونایی که پشیمون نمی شینقل قول:
alone one جان اگه با قیمتش مشکلی نداری برو سراغ schnizer اگه توو ایران باشه البته اما وقتی beats اومده اونم میاد دیگه
اینم آدرس سایتش برو 1 چرخی بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
هندزفری،هدست یا هدفون با سیم تاشو(فنری) میخوام ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام بر دوستان عزیز : پیشا پیش عیدتون مبارک:11:
یک راهنمایی میخواستم در مورد خرید هندزفری بلوتوث برای گوشی نوکیا 6210 !!! از نظر قیمت و برد و کیفیت صدا!! لطفا راهنمایی کیند!**
و میخواستم بدونم هندزفری بلوتوث های jabra ایا با نوکیا سازگاری دارند؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید؟؟
سپاس