-
با سلام
دوست عزيز از راهنمايتون ممنون امروز گوشي رو با فريمور خودتون فلش كردم تنها يك مشكل وجود داره واون اينه كه عليرغم انتخاب زبان انگليسي هنوز بعضي از منوها رو بصورت چيني نشون ميداد و بعد از فلش فارسي همون منوها همون منوهاي چيني بصورت مربع ظاهر مي شه . لطفا راهنمايي كنيد .
-
دوست عزیز خوشحالم که با موفقیت انجام دادین, عزیز این فیرمویر اصالتا یه فیرمویر چینی هست, یه توضیح مختصر بدم, سه نوع فیرمویر واسه گوشی شما هست :
فیرمویرهای stock: اینها فیرمویرهایی هستن که توسط خود کمپانی موتورولا داده میشن و فیرمویرهای خام هستن, یعنی به شما اجازه نصب و استفاده از برنامه ها و بازیهای تحت لینوکس رو نمیده , فقط میتونین از جاوا استفاده کنین, مزیت این فیرمویرهای سرعت بالا و نداشتن باگ هست, یه سری از فیرمویرهای معروف stock
05r : فیرمویری که مشکل فوکوس در تاریکی رو نداره, بهترین کیفیت عکس رو بین همه ی فیرمویرها داره , یکی از ورژن های ریلیز شدش به طور پیش فرض فارسی داره و...
7fr : مزیت این فیرمویر سرعت بالاتر نسبت به 05r , تنها فیرمویری که qvga فیلم میگیره, و کیفیت عکس خوب هست و تنظیمات دوربین بیشتر مثل exposure
0dr :سریعترین فیرمویر واسه zn5
0er : آخرین فیرمویر رسمی واسه zn5 و فوق العاده stable هست و اگه دیده باشین بیشتر modder ها اوایل از همین بیس واسه فیرمویرشون استفاده میکردن.
نوع دوم فیرمویرها فیرمویرهای اینترنشنال هستن, فیرمویرهایی که توسط modder ها ساخته میشه ولی همه ی منوها به انگلیسی هستن , نمونش همین فیرمویر symbiosis هست که من جدیدترین ورژنش رو واستون لینک گذاشتم, دو نسخه ی فوتو با بیس 05r و نوع ویدئو با بیس 7fr داره .
نوع سوم فیرمویرهایی هستن که توسط modder ها ساخته میشن ولی اینترنشنال نیستن (نمونش فیرمویری که الان شما روی گوشی دارین )
این فیرمویرها بعضا قابلیت استفاده از language pack های دیگه رو lock میکنن و اونهایی هم که مثل فیرمویر شما لاک نمیکنن, بعد از فلش کردن language pack چون شما توی لیست پک زبانتون, زبان چینی رو ندارین, منوها به صورت مربع نشون داده میشن, و تنها راه فهمیدن اینکه کدوم قسمت چه کاری انجام میده آزمون و خطاس!
شما میتونین به اون فیرمویر symbiosis فلش کنین و اون رو هم امتحان کنین, ولی خوب سرعت اون کمتر از این فیرمویر هست , در ضمن دیگه نیاز به no rsa کردن و فلش no rsa ندارین, بوت لودر شما دیگه واسه همیشه No rsa شده.
-
سلام جاني .
من zn5 هم خريدم !
كارت تمومه :31:
حالا بايد منتظر سريال طولاني سولات من باشي . :21:
-
سلام. مبارک باشه عزیز. حسابی باهاش عکس بگیر. من و بچه ها ی اینجا هم در خدمتیم.
-
ok مرسي
خوب براي شروع / فيرمور گوشي رو كجا نوشته ؟
بهترين فيرمور كه بهترين كيفيت عكاسي رو داره و فارسي داشته باشه چيه ؟
-
هادی صفحه ی قبلی (27 ) رو کامل بخون واسه ورژن بوت لودر و نرم افزارها وفیرمویر و.. .... پک فارسی رو روی اکثر فیرمویرها (به جز چندتایی فیرمویر روسی و چینی )میشه زد. فیرمویرگوشی رو از منو> ستینگز> phone settings>
بعد properties ببین .
-
خوب اينجا تو پروپرتيز چندتا گزينه هست :
1- AP flex version :
secure setup : gas-emea-gsjxp... - e011
setup : - s038
resource : gas-emea-gsjxp
logo : gac generic
.
--
2- bP s/w version
--
3- AP flex version
حالا اين فيرمور چيه ؟ به نظر مياد روسيه . چون حروف دوم كي پد هم روسيه .
----
سرعت منوها در حال حاظر خيلي خوبه . و راستي فارسي هم كامل داره . منوها - نوشتن و خواندن اس ام اس :31:
جاني فقط به من بگو بهترين فيرمور كه بيشترين كيفيت عكاسي رو داره و بيشترين تنظيمات حرفه اي عكاسي و اديت ها چيه ؟
--
واسه نرم افزار هم كه ميرم موبايلستان و mod my moto:8:
-
همون ap flex version رو باید کامل بنویسی فیرمویرته. فیرمویرهایی که بیس اونا 05r,7fr باشه خوبن, 05r کیفیت عکساش بهتره ولی 7fr تنظیمات بیشتری داره واسه دوربین و فیلمبرداری هم qvga هست . نمونش هم symbiosis (ورژن فوتو که بیس 05r داره) و ورژن ویدئو (7fr هست بیسش) . و اون فیرمویر چینی هم که صفحه ی قبل گذاشتم هم سرعتش خوبه هم بیس 7fr داره.
-
سلام به همگی دوستان و اساتید محترم...
امروز دو قطره آب روی موبیل ریخت و دقیقا" روی آرم موتورولا که بالای LCD گوش هستش این دو قطره فرو رفت ! یعنی قسمتی که صدای مکالمه شنیده میشه !
خلاصه ما هم شرو کردیم به سشوار کشیدن ! اما ولوم صدای مکالمه وقتی از 4 بالاتر میره ، صدای ویز ویز میده :41:
گوشی رو باز کردم تا شاید درستش کنم ! ولی فایده نداشت !
دوستان قطعات ZN5 توی علاالدین پیدا میشه ؟ نمیدونم میتونم اسپیکرش رو پیدا کنم یا نه ! بدجوری حالم گرفته شده !
دوستان خواهشن اگه میتونن کمک کنن...
موفق باشین...:11:
-
نگرن نباش تهران گیر میاد .
باید تا آب ریخت گوشی رو برعکس میکردی و خاموش میکردی تا خودش خشک بشه .
این گوشیه محکمیه
عجیبه اینطور شده
من خودم هفته قبل گوشیم افتاد رو موتورو داغ ماشین / فکر کنم بالای 80 درجه داغ بود . بعد از 6-7 ثانیه که فمیدم و گوشی رو برداشتم . هیچیش نشد . فکر کردم الان آب شده . البته اگه یه برند دیگه بود قطعا" آب شده بود از گرما