دوستان نمیدونم سوالهای فنی رو اینجا باید پرسید یا نه. ولی برا من تازه کار شاید همچین سوالها فنی هم نباشه!
بفرمایید گزینه AF-Point zoom و AF-assist Beam کارشون چی هست؟
Printable View
دوستان نمیدونم سوالهای فنی رو اینجا باید پرسید یا نه. ولی برا من تازه کار شاید همچین سوالها فنی هم نباشه!
بفرمایید گزینه AF-Point zoom و AF-assist Beam کارشون چی هست؟
اولی رو اطلاعی ندارم دقیقا چی هست. ولی AF-Assist همون چراغیه که موقع فوکوس در محیط های کم نور روشن میشه و روی سوژه نور میندازه تا دوربین بتونه سوژه رو تشخیص بده و روش فوکوس کنه. اکثرا رنگش قرمز هست ولی روی بعضی دوربینام دیدم سبز بوده رنگشون.نقل قول:
طبیعتاً اگه در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح می کردی بهتر بود .. چون سوالت در مورد چندتا اصطلاح تخصصیه دیگه!نقل قول:
بهرحال قابلیتAF-Point Zoom به کاربر اجاز میده که وقتی دکمه شاتر رو تا نیمه فشار بده، نقطه فوکوس رو روی صفحه برات بزرگ (زوم) می کنه. (حالا اینجا اتوفوکوس منظوره -- به همین صورت MF-Point Zoom رو برای حالت manual هم داریم) .. برای اینه که قبل از اینکه عکس رو بگیری، یه نگاه نزدیکتری به صحنه بندازی (اگه مثلاً در حال تغییره) برای اطمینان بیشتر.
سلام دوستان
ببخشيد شايد جاي سئوالم اينجا نباشه ولي هر جايي رو ديدم بهتر از اينجا براي طرح اين موضوع نبود
يه برنامه جامع و كامل در مورد عكاسي با دوربين ديجيتال ميخواستم
اگر امكان داره راهنمايي بفرماييد
با تشكر
سلام
می خواستم بپرسم sx20 سازگاری با مبدل لنز واید تله و کلوز اپ را دارد؟
چون این ویژگی رو توی Canon S5 دیدم ولی ندیدم جایی در مورد sx20 با اینکه مدل پیشرفته همونه چیزی نوشته باشه!
امیدوارم جای این سوال همینجا باشه
متوجه نشدم .. یعنی برنامه راهنمایی؟ ... مثل آموزش؟ .. بیشتر توضیح بده.نقل قول:
من الان گشتی زدم، ظاهراً Lensmate یه adapter برای این دوربین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرده... هرچند باز دستت کاملاً باز نیست.نقل قول:
با تشکرنقل قول:
به اون لینکی که لطف کرده بودید سر زدم اونجا نوشته "Lensmate SX20, SX10 & SX1 Filter Adapter 58mm" ولی من فکر کنم لنز 52mm ، sx20 باشه یعنی چند تا فیلتری هم که خریدم با این سایز بوده و الان دارم ازشون استفاده می کنم .
این یعنی چی ؟ یعنی این اداپتور لنز رو به 58mm تبدیل می کنه یا من اشتباه می کنم؟
بله دوست عزيز اگه امكان داره يه سايت يا برنامه اي كه بشه دانلود كرد در باره اموزش دوربين عكاسي ديجيتال
متشكرم
کارش تقریبا همینه که شما میگین. ولی هرگز استفاده از چنین چیزی توصیه نمیشه به چند دلیل: وزن زیاد که به دوربین فشار میاره, موقع نصب باعث خوردگی اون قسمت که روش میخواین نصبش کنین میشه, و مهمتر از همه این که بعد از نصب امکان فوکوس روی اکثر فاصله های کانونی از شما صلب میشه (و این یعنی استفاده از این مبدل نه تنها سودی نداره بلکه نتیجه ی عکس هم میده).نقل قول:
سلام
دوربین سونی H20 دارم در مود M یعنی تنظیمات دستی به همه چیز دسترس دارم ولی جبران نوردهی رو ندارم و در گوشه ی LCD عددش نوشته میشه که با توجه به نور محیط خودش تغییر میکنه.
آیا راهی هست در این مود جبران نوردهی هم به صورت دستی تنظیم کنم؟