توي assassin cread وقتي بازي رو تموم ميكردي تقريبا بيشتر مرحله هاي بازي رو هم تموم ميكردي.
ايا اين بازي هم اينجوريه؟يا بايد چندين بار بازي رو تموم كني تا تمام مراحل رو رفته باشي
Printable View
توي assassin cread وقتي بازي رو تموم ميكردي تقريبا بيشتر مرحله هاي بازي رو هم تموم ميكردي.
ايا اين بازي هم اينجوريه؟يا بايد چندين بار بازي رو تموم كني تا تمام مراحل رو رفته باشي
بعد از پاکسازی هر منطثه منطقه های جدید باز میشه که شما میتونین به اونجا بریننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیم اسپات هم بازی رو نقد کرد و امتیاز 8 داد !
من نمیدونم چرا این قدر امتیاز کم میده این گیم اسپات !
نقل قول:
به نظر من که امتیازهای داده شده رضایت بخش هست تا ببینیم خود بازی هم همینطور هست یا نه؟
بابا بازم منت گذاشته افتخار داده كه 8.0 داده و طلسم 7.0 دادنشو شكست :31:
دیگه معلوم گیم اسپات زده به کلش!!!8 خیلی نامردی هست!!
گیم اسپات به iv ام لابد 1 میده
کلا مریض شده , به همه نمره کم میده
نسخه pc اومده ؟
نه دوست خوبم هفته دیگه میاد ( آخر هفته دیگه ) منم در به در دنبالش تو اصفهانم چون دارم بر می گردم امارات هر جا رفتم به جوری برخورد کردند انگار یه بازی درجه 3 می خوای ازشون بخری مخصوصا پاسکال ( دوستان اصفهانی می دونند) همه بازی های X360 را بلافاصله میاره ولی این یکیو گفت شاید هفته دیگه !!! سرزمین هم که بسته بود. . تو اماراتم که این بازی Ban هست پیدا نمیشه ....نقل قول:
تکین که یه دو روزیه نسخه xbox 360 رو برای فروش گذاشته حداقل از تهرانی ها کسی نگرفته ببینیم بازیش چجوریه؟!!