ولی من میگم کار سختی مقابل کریسیس داره
البته من فرکرای بازی نکردم و باهاش اشنایی ندارم
ولی کرسیس بازی کردم و خدائیش بازی خوبیه....البته قصد دارم شماره دوم این بازی رو تهیه کنم
Printable View
ولی من میگم کار سختی مقابل کریسیس داره
البته من فرکرای بازی نکردم و باهاش اشنایی ندارم
ولی کرسیس بازی کردم و خدائیش بازی خوبیه....البته قصد دارم شماره دوم این بازی رو تهیه کنم
خبري از اومدن اين بازي نيست ؟؟ كي مياد ؟؟ :20:
21 اکتبر دقیقا 11 روز دیگه!نقل قول:
وای یعنی میشه اولین نفری باشم که بازی رو بگیرم :d
همه می دونین که تو این قسمت بازی دیگه خبری از زامبی هایی که تو قسمت اول بود نیست...
فقط می خوام بدونم چند نفر موافق این تغییر تو بازی اند؟
کسی میدونه این بازی روی این سیستم جواب میده یا نه ؟
cpu athlon 64 +3200
ram 1 gb ddr2
nvidia 7300 gt
اجرا میشه ولی کند!! همشهری عزیز:40:نقل قول:
اخرین اطلاعات از بازی فوق العاده ی farcry 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"نه" !!
این جوابی بود که وقتی سوالی به این مزمون که ایا بازی far cry 2 با فریم ریت ثابت 60 در ثانیه اجرا میشود یا نه از اقای Richard Gaetan multiplayer producer پرسیده شد شنیدیم.
ما ارزو داشتیم که بازی با این فریم ریت اجرا شود ولی ... با دنیایی به این بزرگی , قسمت multiplayerیی با مپ هایی به شدت و به شدت عزیم , سبزه هایی زیبا و طبیعی که قابلیت اتش گرفتن را دارا هستند , درخت هایی که میتوانند نابود شوند و از بین بروند , وسایل نقلیه ای با این کیفیت و.... حتی شاید بتوان گفت این انتظار تا حدی غیر منطقی است ... و نه این بازی با frame 60 برای هر ثانیه اجرا نمیشود.
همچنین اقای Gaetan تایید کردن که احتمالا بازی در 720p اجرا خواهد شد.
منبع:
کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=18263
با سلام خدمت همشهری عزیز جناب سام
از شما یک سئول داشتم وآن اینکه اگر این بازی یا هر بازی دیگر بیاد کدوم شرکت در اصفهان زودتر بازی رو بیرون میده با آدرس
ممنون
Mitiden Group زودتر از همه بازی را بیرون میده با پک های فوق العاده زیبا وراهنمای فارسینقل قول:
آدرس:میدان شهدا_خیابان مدرس_سمت چپ خیابان :46:
سایتش هم تو پسوفایلم هست میتونی بری ببینی!