سلام.
من کی گفتم X1 عالی بوده؟!!!
فکر میکنم این شما بودی که گفتی چ.ن فروش دایموند بالا بوده پس عالی بوده.که البته همین صحبتتون رو هم خودتون با این بحث که :
مگه قرار هر گوشی که خوب فروش بره برنده باشه !!!
نقض کردید.در مورد آمار هم همه میدونن که امار سالانه اعلام میشه.شما لطف کن لینک مربوط به اون اماری که دادید رو بفرمایید که ما بفهمیم اطلاعاتش بر مبنای چی و از کجاست.
اما در مورد امنیا و ایراد در مادر بردش اینم اگر لطف کنید لینک منبع بدید ممنون میشم.چون نه خود م و نه هیچ کس دیگه ای تا اونجایی که من توی فروم های مختلف دیدم کسی شکایت از مشکل مادر برد نداشته.در مورد اینکه فرمودید کیفیت امنیا بد بوده اینم در موردش بحثی نمیکنم و بهتون پیشنهاد میدم یک کم ریویو های مختلف رو بخونید تا پی به اشتباهتون ببرید.
اما اینکه فرمودی<<د سامسونگ همین یه چیزش کم بود>> اگر منظورتون پاکت پی سی هست و با ساخت امنیا تکمیل شده باید به عرضتون برسونم که امنیا فکر میکنم نهمین یا دهمین پاکت پی سی هست که سامسونگ ساخته و در این مورد هم اطلاعاتتون ناقصه.
در مورد برنامه های جدا هم اگر یک کم توضیح بدید ممنون میشم و یکی دو موردش رو نام ببرید.
در مورد اینکه نیاز به کار کردن یست و اگر از کسی که داره باهاش کار میکنه بپرسی بهت میگه و کافیه .آیا با گفتن اونی که کار کرده شما به تمام مسائلش واقف میشید؟من اینطور فکر نمیکنم چون من باهاش کار کردم و میبینم که اطلاعاتتون در مورد هر دو گوشی یعنی امنیا و X1 ناقصه.در مورد WM6.5 هم باید به عرض برسونم که امنیا 6,1 داره و نه 6,5 و اون چیزی که شما به عنوان 6,5 ازش یاد میکنید افیشیال نیست و رم های کوک شده هستن ضمن اینکه مایکروسافت وین مو بعدیش رو 7 اعلام کرده پس قاعدتا" 6,5 هیچ وقت بصورت رسمس نخواهد امد مگر اینکه مایکروسافت تصمیمش عوض بشه و اعلام کنه.
در هر صورت از نظراتتون استفاده میکنم.
شاد و پیروز باشید.