در دفاع از نورتون 2007 .......
نقل قول:
عجب دلایل علمی مطرح کردید جناب iranian_genius. شما فقط نظر شخصی تون رو بیان کردید نه دلیلی که این آنتی
ویروس رو نسبت به بقیه مقایسه و یا تحلیل کنه.
آیا داشتن حجم زیاد برای یک برنامه به منظور بهتر بودن برنامه است؟
آیا سابقه زیاد داشتن یک برنامه بهتر بودن اون یا مطمئن بودنش رو تضمین میکنه؟
در ضمن شما که ادعا میکنید نسخه 2007 نورتون آنتی ویروس سرعت سیستم رو نمیگیره آیا مدرکی که نشان بده
حرفتون صحت داره در اختیار دارید؟ حداقل عکسی از تمامی پروسه های اجرا شده از این برنامه بزارید تا من هم ...........
.
سلام به دوستان و همگیه کسانی که مشتاق بحث کردن و رسیدن به یه نتیجه ی خوب هستن و اما..
واما جواب دوستان و دفاع من از نورتون 2007 :
اول یک توضیح مختصر در مورد حجم آنتی ویروسها و اهمیت این مورد بگم:
ظاهرا دوستان از طرفداران nod32 هستن پس روی نود32 مقایسه میکنم:
حجم نود 32 ورژن:2.70.16 که تقریبا از آخرین ورژنهای این برنامه هست و آپدیت شده تاریخ 16/10/2006
هستش حدود12 مگابایت هست اگر به لیست Exclusion این برنامه نگاهی بندازید ( لیستی که شناخت آنتی
ویروس رو نسبت به برنامه ها امن و غیر ویروس را برای فعالیت در کامپیوتر و اینترنت نشان میدهد) میبینید
که این لست خالی هست و باید خود کاربر برنامه هارو شناسایی و اد کنه . حالا یک نگاه به لیست Exclusion
آنتی ویروس نورتون 2007 ورژن 14.2.0.29 بیندازین . میبینید که نام حدود 667 برنامه در این قسمت وجود داره
اینها همه برنامه هایی هستند که نورتون 2007 میشناسه و بدن حتی یک آپدیت از صحت درست فعالیت این
برنامه ها باخبره در حالی که بازهم real time protection همه چیز رو کنترل میکنه . حالا به نظر شما
data base مربوط به این قسمت نیاز به ظرفیت نداره؟؟؟ این فقط یکی از تفاوتها بود ؛ حجم نورتون بالاست چون
آنتی ویروس کاملتری هست در صورتی که نود 32 با حجم 12 مگ هیچ برنامه ی شناخته شده ای رو در
data base خودش نداره . در واقع این آنتی ویروسهای کم حجم از روی نحوه ی فعالیت برنامه ها پی به مضر یا
غیر مضربودن می برند برای همین هم هست که آنتی ویروسی مثل کسپر اسکای و بیت دیفندر حتی با کلیک
بر روی windows media player از کاربر اجازه فعالیت برای ویندوز مدیا پلایر میگیرند که به نظر من با ماهیت
یک آنتی ویروس در تناقض هست که فرق بین ویروس با ویندوز مدیا پلایر رو نمیدونه !!!! و اصولا این
آنتی ویروسها عادت دارن به همه چیز گیر بدن که حالا یکیش ویروس از آب در بیاد!!!! اما نورتون فقط و فقط ....
از آپدیت صحبت کرده بودین . برام عجیبه که اگر شما از نود 32 استفاده میکنید چجور از روزی
3بار آپدیت شدن حرف میزنید دوست عزیز. همین ورژن جدید نود32 که در بالا گفتم بعد از نصب وقتی آپدیت
رو زدم پیغام داد که این نسخه به روز هست و نیازی به آپدیت نداره . با وجود اینکه حدود 4 ؛5 ماهی از آپدیت
قبلیش میگذره . اما نورتونی که در بالا اشاره کرد حدید 16 مگ آپدیت میگیره ( با وجود اینکه آخرین آپدیتش
مربوط به تاریخ 10/1/2007 میشه ) جالب نیست دوست گرامی؟؟!!!
در مورد ویروس سارس و بلاستر هم که گفتین اطلاعی ندارم اما اگر واقعا هم این جوری باشه که شما گفتید
بازهم اینجوری قضاوت کنید که هیچ آنتی ویروسی نیست که 100% ویروسهارو شناسایی کنه و ممکنه خود
نود32 یا کسپر اسکای هم آماری داشته باشن که نتونستن فلان ویروس رو شناسایی کنن و نباید اینکه یک
آنتی ویروس 2تا ویروس رو نشناخته به حساب ناکار آمد بودن اون گذاشت چون درمورد اکثریت آنتی ویروسها
این مساله وجود داره و ما به دنبال کم خطا ترین اونها هستیم !!!!!!!!
اشاره زیادی به آمار و تستهای سایت های مختلف داشتین . منم اون آمار هارو دیدم اما دوست عزیز قبل از
هرچیز به این توجه کنید که این سایتها اولین هدفشان جذب مشتری و فروش بیشتر فلان آنتی ویروس هست
0بر حسب قرارداد هایی که با شرکتهای اونها دارن 0 وگرنه دلشون به حال منو شما نسوخته عزیز . من
امتحان کردن شخصی خودم از انتی ویروسها و شناخت اونها و دیدن کارشون به چشم خودم بیشتر از آمار
سایتهایی که هدف اولشون پر کردن جیبشونه اهمیت برام داره . امیدوارم شماهم موافق باشین
سلام منو هم به دختر همسایه برسونید :))
(بازم جواب دارم تو پستای بعدی میزارم)