از قسمت Mode انتخاب میکنید که با تکون دادن گوشی چه عملی انجام بشه .نقل قول:
Printable View
از قسمت Mode انتخاب میکنید که با تکون دادن گوشی چه عملی انجام بشه .نقل قول:
سلام
این برنامه تراز که با شتابسنج کار میکنه و روی ورژن 5 سری 60 نصب میشه ، برای ورژن 3 وجود نداره ؟
سلام دوستان من كليه متعلقات python رو تو n96 نصب كردم كردم اما برنامه ها و بازي هاي مخصوص شتاب سنج اجرا نميشن هيج ارور يا بيغامي هم نميده مشكل جيه؟ خواهشا يه توضيح كامل يا يه راهنمايي بكنيد
نسخه کرک شده LandscapePro 3 نبود؟
سلام.خسته نباشید.ببخشید این سوال رو اینجا مطرح میکنم.آخه هر جا گشتم کسی نبود که جواب بده.از اونایی که n96 دارن میخواستم سوال کنم چرا گوشیه من وقتی در حالت استند بای هست هر چند ثانیه یه بار چراغ دور جوی استیک(نمیدونم جوی استیک بگم یا نویگیشن) یه لحظه خاموش و روشن میشه؟همه اینجورین یا ماله من مشکل داره؟بازم ببخشید
سلام خدمت اساتید محترم و محترمه
دوستان من این پلاگین رو نصب کردم یعنی اول نصب نشد بعد با ساین سیس ساین کردم و تو فون مموری نصبیدم بعد هم بقیه برنامه ها رو نصب کردم اما از اون همه برنامه که شایان ذکر است بگم همگی رو با ساین سیس ساینیدم و همه نیز با موفقیت نصب شدن فقط یکیشون باز میشه که اون هم یا کار نمیکنه یا من بلد نیستم در ضمن گوشی حقیر ان85 هست
لطفا کمکی کنید آخه حالم گرفته شد:41:
راستی به نظرتون با نصب پایتون امیدی هست؟
سلام ببخشید که تو کار اساتید فوضولی میکنم اما دوست عزیز اون چراغ آماده به کار هست و مشکلی ندارهنقل قول:
دوست عزیز گوشی 85 از نوع FP2 هست ، و این برنامه ها رو این گوشی جواب نمیدهنقل قول:
سلام خدمت اساتید محترم و محترمه
دوستان من این پلاگین رو نصب کردم یعنی اول نصب نشد بعد با ساین سیس ساین کردم و تو فون مموری نصبیدم بعد هم بقیه برنامه ها رو نصب کردم اما از اون همه برنامه که شایان ذکر است بگم همگی رو با ساین سیس ساینیدم و همه نیز با موفقیت نصب شدن فقط یکیشون باز میشه که اون هم یا کار نمیکنه یا من بلد نیستم در ضمن گوشی حقیر ان85 هست
لطفا کمکی کنید آخه حالم گرفته شد:41:
راستی به نظرتون با نصب پایتون امیدی هست؟
موفق باشی
ممنون که بنده رو شادمان کردید:41:عزیزان حالا تکلیف چیه یعنی به کل بر FP2 ورژنی از این برنامه ها نیست؟نقل قول:
سلام
این نرم افزار جوی استیک مشکلی داره؟
من رو N82 نصب میکنم ولی ارور میده
(من شیک می رو قبلا به راحتی نصب کردم)
نرم افزار دیگه ای مثل این جوی استیکه نیست؟