ممکنه مربوط به قسمت بالایی نگهدارنده cd\dvd باشه.بسته به مدل دستگاه نحوه قرار گرفتنش فرق میکنه.نقل قول:
Printable View
ممکنه مربوط به قسمت بالایی نگهدارنده cd\dvd باشه.بسته به مدل دستگاه نحوه قرار گرفتنش فرق میکنه.نقل قول:
این مشکل زیاد به چشم خورده اغلب اوقات اینجوری میشهنقل قول:
این قطعه اغلب سفید رنگ و به اندازه ی یه 5 تومنیه حالا یا یکم کوچیکتر یا یکم بزرگتر آدرس دقیقتر از این؟ :31:نقل قول:
اقا ببخشید این چه جوابیه؟نقل قول:
این مشکل زیاد به چشم خورده اغلب اوقات اینجوری میشه
شما باید یه کمکی بکنی...
منم یه dvd rw nec دارم همین مشکلو داره.
بعضی از دی وی دی ها رو که هیچ مشکلی ندارن نمیخونه.یعنی نه اینکه نخونه و هنگ کنه، اصلاً خام نشون میده.انگار یه دی وی دیه خام گذاشتم تو دستگاه.
نمیدونم چیکارش کنم.
ممنون میشم یه راهنمایی دقیق بکنید
چرا میزنی ؟! گفتم این مشکل رو من با خیلی از دی وی دی رایترها حتی با مارک مشترک دیدم :13:نقل قول:
اقا ببخشید این چه جوابیه؟
شما باید یه کمکی بکنی...
اگه فهمیدی مشکلش چیه به منم بگو
شما از کجا میتونی بفهمی خامه یا پره ؟ دی وی دی خام که مثل سی دی خام نیست که اگه گذاشتیش تو سی دی رام و کلیک راست کردی روش حجم خالی رو به رنگ صورتی نشون بده,دی وی دی چه سوخته باشه چه خام باشه یا اینکه قادر به خوندنش نباشه موقعه ای که بخوای حجمش رو نگاه کنی آبی رنگهنقل قول:
بعضی از دی وی دی ها رو که هیچ مشکلی ندارن نمیخونه.یعنی نه اینکه نخونه و هنگ کنه، اصلاً خام نشون میده.انگار یه دی وی دیه خام گذاشتم تو دستگاه.
فقط یه مورد میمونه که من تا حالا امتحان نکردم,اگه با پایین ترین سرعت دی وی دی رو رایت کنید ممکنه بخاطر کاهش خطاها موقع نوشتن اطلاعات روی دی وی دی این مشکل پیش نیاد ( فقط یه فرضیه بود )
گفتم که این دی وی دی رو رو رایترای دیگه امتحان کردم.نقل قول:
شما از کجا میتونی بفهمی خامه یا پره ؟ دی وی دی خام که مثل سی دی خام نیست که اگه گذاشتیش تو سی دی رام و کلیک راست کردی روش حجم خالی رو به رنگ صورتی نشون بده,دی وی دی چه سوخته باشه چه خام باشه یا اینکه قادر به خوندنش نباشه موقعه ای که بخوای حجمش رو نگاه کنی آبی رنگه
فقط یه مورد میمونه که من تا حالا امتحان نکردم,اگه با پایین ترین سرعت دی وی دی رو رایت کنید ممکنه بخاطر کاهش خطاها موقع نوشتن اطلاعات روی دی وی دی این مشکل پیش نیاد ( فقط یه فرضیه بود )
پره پره.ولی رایتر من نمیخونه.
Firmware شو میشه آپ کرد؟
امکان داره اینطوری بخونه؟چون با خیلی از dvd ها این مشکلو دارم.
تا حالا این کار رو انجام ندادمنقل قول:
firmware شو میشه آپ کرد؟
باید بگردی ببینی پید میکنی یا نه
با سلام
یه فلش مموری Apacer هشت گیگ خریدم ولی بعد از یه ماه کارکردن خراب شد و دیگه نه فرمت نمیشه و نه میشه کاری کرد
Errorی که موقع موقع فرمت کردن تو ویندوز میده "The disk is write protected" از طریق DOS هم فرمتش کردم ولی باز تو ویندوز این Error رو میده
اگه ممکنه راهنماییم کنید که چطوری فلش رو فرمت کنم
فلش مموری شما قسمتی واسه قفل کردن اطلاعات داره ؟ منظورم از این فلش هاست که یه دکمه ی کوچیک دارن که وقتی بالا پایینش کنی دیگه نمیتونی روی فلش فایلی کپی کنی یا چیزی ازش پاک کنینقل قول:
با سلام
يك مشكلي براي دي وي دي رايتر من به وجود آمده
نوع دي وي دي رايتر سوني است 18x
حدودا 2 ساله كه خريدم
گارانتي ايران رهجو
امروز متوجه شدم ديگه سي دي رو نمي تونه بخونه و فقط دي ودي رو مي خونه
در كپي كردن از دي ودي هيچ مشكلي وجود نداره
ولي محتويات سي دي رو اصلا نشون نمي دهد
مي خواستم بدونم مشكل از چي است
آيا بعد از2 سال گرانتي قبول ميكنه ؟