سلام
خيلي ممنونم ولي اولا فرمتهايي مانند avi و mpeg و غيره تو اين ليست نيست ثانيا چطور ميشه با نرم افزارهايي كه فيلم رو تماشا مي كنيم فرمت رو بفهميم ؟ راه ديگه اي نيست؟
Printable View
سلام
خيلي ممنونم ولي اولا فرمتهايي مانند avi و mpeg و غيره تو اين ليست نيست ثانيا چطور ميشه با نرم افزارهايي كه فيلم رو تماشا مي كنيم فرمت رو بفهميم ؟ راه ديگه اي نيست؟
اسم برنامش TMPGEnc 4.0 XPress هست که فایل اولی خود برنامه و دومی کرک برنامه می باشد .نقل قول:
شرمنده ...نقل قول:
سلام تا اونجایی که من می دونم اینها انباره می باشند و فرمت هایی از نوع خودشان درونشان ریخته می شود ( یه چیزی تو همین مایه ها )نقل قول:
برای دریافت جواب دو سوالتان به شکل زیر توجه کنید:
شايد اگه اصلاحگر حرف ي رو براي ويندوز نصب كني مشكل حل بشه. براي پيدا كردن نرم افزار اصلاح صفحه كليد فارسي، به فهرست تاپيك Microsoft Word توي تالار Office مراجعه كن.نقل قول:
ضمناً با نصب فونت هاي فارسي مناسب و يا تغيير ورژن نرو بايد مشكل برطرف بشه.
سلام
با تشكر عذر ميخوام اولا من عكس رو نديدم .پاسخ سوال دوم چي؟
ببخشید من خیلی مبتدی هستم دو تا سوال دارم
من از نرو 6 دارم استفاده می کنم . روی یک دی وی دی خام یک فایل 2 گیگ و خورده ای رو رایت کردم حالا که می خوام فایل های دیگه ام رو رایت کنم دیگه این کار رو انجام نمیده و میگه باید یک دی وی دی خالی توی دی وی رایتر بگذاری . الان دی وی دی من که 4.7 گیگ بود نصفش خالیه ولی من نمی تونم فایلی توش بریزم راهی هست که من بتونم با همین ورژن 6 بقیه دی وی دی رو هم استفاده کنم ؟
برای مشاهده عکس به آدرس زیر بروید :نقل قول:
شما با دیدن عکس جواب هر دو تا سوال خود را می گیرید !کد:http://i11.tinypic.com/867gmps.jpg
1 ) ممکن است که DVD شما ریکوردابل نباشد .نقل قول:
2 ) ممکن است شما تیک گزینه Allow files to be added later رو نزده باشید .
در این صورت فکر نکنم که بتونید فایلی رو اضافه کنید ...
از توجهت ممنونم
نه این طور نیست دی وی دی قابل ضبطه . من یک پکیج ده تایی از همین دی وی دی دارم که روی نه تا شون فایل ریختم ولی اون فایل ها کمتر از 2 گیگ و خورده ای بودند ولی حالا که فایل دو گیگی رو ریختم دیگه هیچ فایلی رو بعد از اون قبول نمی کنه و در ضمن این رو هم بگم که من معمولا وقت نمی کنم که همه فایلها رو در یک جلسه بریزم برای همین اون گزینه مربوط به اضافه کردن فایل در جلسات بعدی رو هم فعال کردم و مشکل من ربطی به اون قسمت نداره
سلام
يه سوا در مورد رايت Dvd با نرم افزار Nero دارم.
يه فيلم Divix روي هاردم ريختم.حالا كه مي خوام رايتش كنم روي Dvd ميگه Dvd خام بذار يا ...
البته بارها Dvd خام گذاشتم و مشكل اون نيست.
مي خواستم بدونم روش خاصي داره رايت Divix
دوست عزیز شما یک بار با cd این خاصیت رو اجرا کن ببین که میتونید دیسک رو به صورت باز رایت کنید یا نه ؟نقل قول:
شما به صورت امتحانی یک بار فایلتون رو انکود کنید ( نه با خود نرو ، با برنامه ای که در چند تا پست قبلتر معرفی کردم این کار رو انجام بدید ) و بعد فیلم تون رو با نرو vision رایت کنید که قابلیت های زیادی هم داره ...نقل قول:
(100% جواب می گیرید )