من قسمتای اولش را خیلی خوشم اومد ولی هر چی پیش میرفت دیگه دوست نداشتم ببینم
Printable View
من قسمتای اولش را خیلی خوشم اومد ولی هر چی پیش میرفت دیگه دوست نداشتم ببینم
قسمت هاي استاد طوفان جالب بود
باسلام به تمامی دوستان
اگه توجه کرده باشین
توی تیزر های قبل از عید پخش می شد مجری آقای رشید پور پشت یک میز با آقای شسچی (مهران) در حال حرف زدن بدون در صورتی که تو فیلم همچین سکانسی رو ندیدن به گفته بیشتر دوستان داشتن صدا سیما رو مسخره می کردن.
اگر کسی این قسمت اخر رو بدون سانسور گیر آورد بذاره.
در ضمن اگه دقت هم کرده باشین دیالوگ داخل پرانتز فرهنگ هم حذف شد.
ممنون
كاش ميشد يجوري براي اين سانسور هاي صدا و سيما اعتراض اساسي كرد.
دوستان راستی اینو هم بگم که عینک کاراکتر مسعود شستچی توی لوکیشن دادگاه شکسته بود و این شکستن عینک باید یه جایی از داستان اتفاق می افتاد که به همت برادران قیچی به دست متاسفانه اون رو هم ندیدیم.:41:
و اما در مورد کلیت این مجموعه میشه گفت که مدیری استاد بلامنازع طنز در ایرانه ، خنده ای که مهران مدیری به روی لبهامون میاره همون خنده ای که که شاید بسیار بسیار از گریه غم انگیز تر باشه و این یعنی طنز به معنای واقعی.که البته یه جاهایی مجبوره که یه باج هایی هم به بعضیا بده تا کارش راه بیفته ولی بالاخره حرفش می زنه.:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ممنون بابت مطالبی که قرار دادی و همچنین بحث هایی که کردید. واقعا استفاده کردم و لذت بردم ...
افسوس که نمیرسم مثل گذشته یه پایه بحثهای فیلم باشم...
من یه جایی شنیدم که 8 قسمت دیگه داشته که سانسور کردن.
مثلا میره جای مهران مدیری ، میره جای رییس فدراسیون فوتبال.
سانسور کیلو چنده اینو که تو عید نساختن تو زمستون ساختن قسمت آخر ندیدین و قتی داشتن می بردنش دادگاه یک لحضه از جای برفها رد شدند (خودم برف دیدم تو اونجا)نقل قول:
چه ربطی داره عزیز جون ؟ :18: من می گم که بعدا تو تکرارش صداها رو Remix کردن و اون قسمت ها رو بریدن.نقل قول:
به نظر شما حرف های قسمت اخرش
منظورش خاتمی نبود؟