رو نصب کردم نسخه کلاینت رو ساختم بعد نصب فقط فریز کرد.!
Printable View
رو نصب کردم نسخه کلاینت رو ساختم بعد نصب فقط فریز کرد.!
سلام دوستان
من نسخه 7/5 را نصب كردم بعد آنرا غير فعال نموده و چند نرم افزار را نصب كردم و ضمن نصب آنتي ويروس آنرا آپديت نمدم سپس كامپيوتر را ريستارت كردم ديگر خبري از ديپ فريز نبود همه گزينه ها در نوار ابزار start وجود داشت اما اصلا نشانگر آن در نوار ابزار پايين دسكتاپ ظاهر نمي شود . حتي گاهي هنگام نصب يك نرم افزار كامپيوتر ريستارت مي شود گاهي هم خود به خود ريستارت مي شود .
ضمنا دو سه روزي است كه وقتي روي گزينه آن در start كليك مي كنبي مراحل نصب آن ظاهر مي شود كه آن هم eror 2000000 مي دهد
لطفا كمكم كنيد
من ميخوام ديپ فريزمو ريست كنم تا يه برنامه نصب كنم اما موقع باز كردن Deep Freeze Administrator با اين پرنجه جديد مواجه ميشم چيكار بايد بكنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميتونين راهنمايي كنين شديدا نيازم هست نصب اون برنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز ارزش داره این برنامه رو نصب کنم ؟ اذیت که نمیکنه ؟
وقتي مي خوام از حالت RAR خارجش كنم
پسورد مي خواد.
اره خيلي عاليه فسط نسخه كاملشو نصب كن تا هميشه بتوني برنامه هاي جديد رو نصب كني من با اين برنامه 4 ساله ويندوز عوض نكردمنقل قول:
دوستان عزیز ارزش داره این برنامه رو نصب کنم ؟ اذیت که نمیکنه ؟
بعد این برنامه از تغییرات توی فایل ها هم جلوگیری میکنه ؟ مثلا فایل txt یا مثلا کلید های رجیستری ؟
یا مثلا این برنامه های کرک شده که به نت وصل میشن و یک باگی میندازن تو برنامه هم جلوگیری میکنه ؟ البته فایروال هم دارم ولی برای احتیاط میگم .
كسي اينجا هست بتونه كمك كنه؟
ببین شما هر درایوی رو فریز کنی هر مرتبه سیستم رو ریستارت کنی دوباره بر میگرده به حالت قبل از فریز بزار اینجوری بهت بگم مثلا فرض کن هارد شما فقط یه درایو داره و تو اونم ویندوز ریختی ! اگه این درایو رو فریز کنی با خیال راحت می تونی سورس ویروس دانلود کنی و رو ویندوزش امتحان کنی ببینی چی میشه بعدشم که کارت تموم شد یه ریستارت می زنی و دوباره ویندوز سالم و بی ویروس در خدمت شماست ! بدون هیچ تغییری ! از این بیشتر می خوای ؟نقل قول: