پس درخواست ما چی شد
Printable View
پس درخواست ما چی شد
نقل قول:
مچکرم خیلی عالی بود
نقل قول:McFunSoft Video Convert Master v8.0.10.26
کد:http://rapidshare.com/files/100081222/McFunVidConMstr8.0.10.26.rar
INSTALLATION
1. Install the software. Run the program.
2. Use SR# with any name and comp.
3. Enjoy it
سلام به همه دوستان کمکم کنید : یک نرم افزار می خوام که بتونه فایلهای vob و dvd و به همون dvd تبدیل کنه ولی با این تفاوت که قادر به تنظیمات زیرنویس باشه که بشه زیرنویس رو حذف و اضافه کرد و فارسی هم ساپورت کنه
من خودم با این دو برنامه کار کردم convert x to dvd و vso convert x dvd اما زیاد قوی نیستند برای فیلهای vob
لطفا یک نرم افزار قوی در این زمینه بهم معرفی کنید که دو برنامه بالایی نباشه ممنون
بابا یکی به داد من برسه لطفا ................................؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من یه نرم افزار برای تبدیل WMV به DivX میخوام کسی داره؟
برو به پست اول قسمت Convert For DivXنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز برای تشکر فقط و فقط از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید
ارسال پست تشکر در انجمن ممنوع است.
دوستان بنا به درخواست های این چند وقت اخیر پست اول آپدیت شد می تونین نرم افزارهایی رو که می خوایین از اونجا وردارین
با عرض سلام و خسته نباشيد.
من دنبال نرم افزار زير هستم دوستان عزيز لطفا براي مورد زير لينك دانلود سالم را بدهيد؟
1- نرم افزاري بسيار قدرتمند و عالي كه تمامي فرمت هاي فايلهاي صوتي را به mp3 تبديل کند
مانند فرمت هاي فايلهاي صوتي موبايل و فايلهايي که فوق فشرده شده اند که يعني يک فايل
80 دقيقه اي تبديل به حجم 2.5 مگابايت شده است را بتواند به mp3 تبديل کند. و ***** از همه
مهمتر تمامي فايلهايي که با Voice Recorder يا mp3 player ضبط شده اند را نيز به mp3
تبديل کند.
در ضمن هيچ افت کيفيتي نداشته باشد.
با تشكر از همه دوستان خوب كه در انجمن بزرگ و قديمي پي سي ورلد فعاليت مي كنند.
تقریبا همه کانورتور های های صوتی که در پست اول هستن قادر به انجام کارایی که می خوایین می باشند