نقل قول:
ممنون *Necromancer
خواهش می شه!
نقل قول:
این لوسیفر توی کدوم یک از سری های قبلی این بازی بوده؟
خوب من شماره های قبلی رو به اون صورت بازی نکردم اما همه بازیاشو دارم(دی وی دی بازینما!) اما فک کنم تو همه سری یه نقشی داشته
نقل قول:
بعدشم وقتی دختره رو می کشیم و لوسیفر وارد بدن ادوارد میشه چه اتفاقی برای هرمس میفته؟
توی سکانسی که نشون میده هرمس حالتی مانند به صلیب کشیده شدن داره و داره میره به سمت اون دروازه...جریان این چیه؟
ببین،آخرین دیالوگا تقزیبا اینان! البته اون جوری که من از دیشب یادمه!
ساراوقتی می بینه ادواردسنگ رو لمس کرده و الان حالش بد شده بهش می گه من که بهت گفته بودم برش ندار!من نمی خوام تو رو از دست بدم(چه لوس!)
بعد سنگو ازش می گیره اما حال خودشم بد می شه
هرمس:بکشش ، زود باش بهش شلیک کن! لوسیفر فقط باید به جسم تو منتقل بشه!تصمیم بگیر ای حامل(carrier)این تصمیمی برای همه ست!
اگه شلیک کنی:
و حالا آخرین انسانی که باید می مرد کشته شد!
در این لحظه ادوارد تبدیل به لوسیفر می شه!
لوسیفر:تازه اولین کسی که باید کشته می شد کشته شد!
هرمس:حالا تو دیگه یه انسان نیستی!
لوسیفر:و تو هم نخواهی بود!
اینجا هرمس رو با قدرت ذهنیش بلند می کنه و به سمت 9 حلقه پورتال می بره
لوسیفرفریاد می زنه:
I'm no light bringer! I'm the f**king univers!
هرمس:منو باش که فک می کردم کار درستی انجام میدم
لوسیفر با خودش می گه:فکر کردید من تنها میام؟و یه لبخند رضایت منداخنه می زنه!
نقل قول:
یک سوال دیگه چرا وقتی دختره رو نمی کشیم و دختره حالت شیطانی پیدا می کنه نه سراغ ما میاد و نه میره سراغ هرمس و جفتی همونجا میمونن؟
اون یکی پایان رو از دیشب تا حالا فراموش کردم!
بذار فردا دوباره بازی کنم بیام بگم چی شد!
نقل قول:
راستی اون ادوارد چرا صد سال عمرشه و هنوزم پیر نشده ایا دلیلش همین وجود لوسیفر تو بدنش بوده یا یه چیز دیگه ای باعث این اتفاق بوده .
خوب شنیدم آخر تنها در تاریکی 4 ادوارد سنگ فلاسفه رو پیدا می کنه و از اون تاریخ ناپدید می شه(1936)
و دیگه معلوم نیست چی بسرش میاد تا اول تنها در تاریکی 5 که حافظه شم از دست داده خودشم نمی دونه چی شد!
لوسیفر هم از زبان ماری (اون زن تسخیر شده داخل هتل) به ادوارد می گه سنگ منو پس بده!
پس در جریان نیست که ادوارد چی بسرش اومده!(نمی دونه ادواردحافظه شو از دست داده و اینا!)
نه لوسیفر می دونه نه خود ادوارد !
آخر همین شماره دوباره دو نیمه سنگ به هم متصل می شن و...