اروری چیزی؟هیچی نمیاره؟کدک داری؟نقل قول:
Printable View
اروری چیزی؟هیچی نمیاره؟کدک داری؟نقل قول:
نه هیچ اروری نمیده فقط فایل نهایی play نمیشه!!!
بازم من بهش میگم میاد کمکتون میکنه .
سلامنقل قول:
مطمئنید مشکل حل میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون واقعا مونده بودم چیکار کنم!
اومدم پيشي جوننقل قول:
با برنامه File Splitter & Joiner نه تنها فايلهايي با پسورد a،_b،_c..... بلکه با اين برنامه از شر برنامه پر از باگ Hjsplit هم خلاص ميشيد و فايلهاي با پسورد 001 و 01 رو هم با اين برنامه مي تونيد جوين کنيد.
کد:http://rapidshare.com/files/65623311/FSJ_by_Evil.rar
آقا مشکله ما حل نشد که نشد :41:
این نرم افزار مثله قبلی فایلا رو joein کرد اما فایل نهایی بازم play نشد.
از همه پلیرها هم واسه اجراش استفاده کردم اما نشد. :41:
سلام بچه ها . آقا اولا مرده شوره این رپید رو ببن که اینقد گنده . دوما مرده شور رپید رو ببرن . سوما راهی هست که قبل از دانلود تمام پارت ها بشه فهمید که تمام پارتها سالمه یا نه؟چون تا حالا خیلی شده که بخاطر یه پارت خراب (که اونم تازه اولش نمیفهمی بعد از 100 دفعه دانلود میفهمی که مثلا سر 88% فایل دیگه دانلود نمیشه)مجبور شدم یه سری از اول دان کنم.مرسی.اما در کل رپید خیلی گنده
من یه فیلم دانلود کردم صداش مونو هست و از یکی از بلندگوها پخش میشه
چه جوری استریو کنم که از هر 2 بلندگو پخش بشه؟
فرمت فیلم wmv هست
اون مشكل از فيلم كاريش نميشه كرد
سلام.نقل قول:
فیلم رو با یک پلیر مثل Km Player یا VLC media player باز کنید بعد از منوی های آیدیو به جای مونو استریو رو انتخاب کنید.
سلام.نقل قول:
رپید بهترین عزیز دل .
شما بدون اکانت دانلود میکنی یا با اکانت ؟
اگه دومی هنگامی که فایل ها رو Extract میکنی ببین کدوم پارت رو ارور میده دوباره دانلود کن
فایل هایی که فایل sfv معمولا دارند نشون میدن کدوم پارت مشکل داره.
این مشکلات هم به خاطر این تغییرات سرعت و ... که بیشتر توی ایران دیده میشه رخ میده که توی حالت اول بیشتر تر .