محمد جان مرسي
برنامه يا عكس يا بازي لطفا براش معرفي كن
Printable View
محمد جان مرسي
برنامه يا عكس يا بازي لطفا براش معرفي كن
شما بگيد كجا معرفي كنم من همون جا معرفي ميكنم.من تاپيك خاصي نديدم. :roll:نقل قول:
نوشته شده توسط Mafia
والا من اصلا با اين گوشي با كلاس ها كار نكردم. :wink:نقل قول:
نوشته شده توسط sourena
چند تا برنامه رو امتحان كردين و نشد؟
برنامه رو رويه حافظه گوشي نصب ميكنيد يا رويه مموري؟
با سلام خدمت مافيا و دوستان عزيز
1. مي خواستم بدونم چرا pc suite براي گوشي من جواب نميده در حالي که برنامه mobimb جواب ميده.
گوشي من 6610i هست و infra red هم خريده ام.
2. در ضمن اگر امکان داره کرک برنامه mobimb را هم به من بدهيد. اگر هم پيدا نشد يک ورژن mobimb به من معرفي کنيد که سريال يا کرکش موجود باشه و بشه دانلود کرد.
3. در ضمن من وقتي فايلهاي midi را توسط mobimb نسخه trial مي ريزم روي گوشي کار نمي کنن در حالي که حجم و فرمت و اطلاعات فايل را تشخيص مي دهد.
4. يک سوال ديگه گوشي من که 6610i هست به غير از فايلهاي midi ميتونه فايلهاي mmf هم پخش کنه؟
5. من چطوري مي توانم برنامه اي که توي جاوا نوشتم را براي گوشي هاي نوکيا کامپايل کنم تا روي اين گوشي ها run بشوند؟
ممنون ميشم من راهنمايي کنيد. :)
سلام آقا محمد . خيلي ازت ممنونم . مرسي . ميشه لطفا كركش هم رو بذاريد ! :lol:نقل قول:
نوشته شده توسط mohammadkh
آقا رامتين
كرك داخل خودشه.
يه فايل app كه بايد بعد از نصب تويه پوشش كپي كنيد.
مرسي . چشم :wink:نقل قول:
نوشته شده توسط mohammadkh
نقل قول:
نوشته شده توسط rambod
=-=-=-=
Mobimb V2.5.1 Full
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://rapidshare.de/files/1401052/MobiMB_v2.5.1.rar.html
Xilisoft Video Converter 2.1.41.Full
براي تبديل انواع پسوندها
The Video Converter is a powerful, universal avi to mpeg converter which can convert video file between almost all popular video formats such as converting WMV to AVI, WMV to MPEG. Xilisoft Video Converter also supports converting video file between DVD, VCD, SVCD, MOV, RM, AVI, MPEG, WMV, 3GP, etc. You can select the video and audio codec, set the output parameters. In addition, the video converter provides a powerful way to convert video file to all popular audio file, including MP2, MP3, AC3, RA, M4A, OGG, AAC etc. all conversion processes, such as AVI to MPEG, WMV to MPEG, WMV to AVI, are very easy and fast with hight quality.
Features:
-Convert AVI to MPEG, WMV to MPEG, WMV to AVI. Convert between various formats including DVD, VCD, SVCD, MOV, RM, AVI, MPEG, WMV, MPEG1/2/4, 3GP
-Convert video formats to all popular audio files, including MP2, MP3, AC3, RA, M4A
-Support batch conversion
-Support multithreading, you can convert multiple files at the same time
-When converting files, you can pause, stop and continue at any moment
-You can use the default settings or set parameters of the video and audio codec by yourself
سايت اصلي شركت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.xilisoft.com/
کد:user name = sihmar_online
code = 93E4-C6E2-911B-B36B-4445-29E8-80C6-5BE0
يا
7CE9-EDC6-7E32-83BB-EE09-BC3C-A15F-0105
BlackBaller v 1.20
يه برنامه مثل ليست سياه كه كارش اينه كه تماس و SMS / MMS رو block كنه