تو به من حمله کردی ؟:31:نقل قول:
خیلی نامردی:19:
Printable View
تو به من حمله کردی ؟:31:نقل قول:
خیلی نامردی:19:
ها ها ها !
من به این P30BOY از طایفه مگا حمله کردم :
HoJJaT-007 به دست آورد: 98 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته هدف اصلی صفا بودش , اما خب چون تازه بهش حمله شده بود نتونستم بهش حمله کنم .
نقل قول:
حجت اگه بهم حمله کنی اخطار بهت میدم(شوخی):31::31::31::31:
قصدم این بود انتقام مجتبی رو بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه حمله میکردم صد درصد زیر پنجه هام له میشدی :D شایدم میمردی =))
اصلا یه طایفه بساز , بعد بنویس هر کی حمله کنه از پیسی بن میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خوام این طایفه 0171 رو از بیخ و بن از بین ببرم.نیما ام (مدیر برنامه این گروه)با فضاحت هرچه تمام تر شکست خورد.
گزارش نبرد 17.11.2008 16:13:31
نامامتیازات برخورد به هدفانرژی برای زندگانیVenus.Vampire102102nimam9142
برنده: Venus.Vampire
Venus.Vampire به دست آورد: 170 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , 1 تجربه
مثل اینه ننوشت.108 به 9 بردمش.شادو از همون گروه رو هم 69 به 29 شکست دادم...بابا خسته شدم چقدر ضعیفید...حجت هم که میگه تازه بهش حمله شده.شرف به خرج بده کاری بهش نداشته باش.اون یکیتون هم که پنهان شده...
(یکی از دوستان گفت فحش ندید.اینجا کسی فحش نداد.ما همه خودمون فرق کل کل و فحش رو تشخیص می دیم و انقدر می فهمیم که این تالار عمومی هست و کسی نباید فحش بده..اما کل کل بدون فحش یه حالی میده..............)
خیلی وحشتناکه این شکست
اصلا باید کل طایفه بیان بیرون استاد از شاگرد شکست بخوره
ونوس جان دوبار شکست خوردی.بسته دیگه.ما نمی خوایم چیزی بگیم وگرنه بیشتر نبرده باشیم کمتر هم نبردیم
یه سئوال
این بازی باختن نداره ؟
اینجوری که خیلی بیمزس
چه باختنینقل قول:
منظورا شکست کامله