دوست عزیزنقل قول:
من هر دوی این کلیدها را امتحان کرده ام و در حال حاضر از یکی از آنها هم استفاده می کنم .مشکل از جانب شما است
راهنمای طرز وارد کردن کلیدها در پست اول همین تاپیک گذاشته شده است.
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
من هر دوی این کلیدها را امتحان کرده ام و در حال حاضر از یکی از آنها هم استفاده می کنم .مشکل از جانب شما است
راهنمای طرز وارد کردن کلیدها در پست اول همین تاپیک گذاشته شده است.
من تعجب میکنم چرا هنوز یه سری از بچه ها دنبال کرک یا سریالی هستن که بتونن با اون مستقیم از سایت اپدیت کنن / زهی خیال باطل/ هر سریالی که بیاد بیرون بعد از یه مدت کوتاهی توسط سایت غیر قانونی اعلام میشه و شما نمی توانید مستقیم از سایت اپدیت کنید . اگه دوست دارید تا آ خر عمرت هی دنباله سریاله یا کرک جدید باشی می تونی این مطلب را نخونی .حالا به جای این همه درد سر خیلی راحت بعد از اینکه سریال را وارد کردید ( سریال برنامه در تاپیک های دیگر متوانید پیدا کنید) برای اپدیت کردن ابتدا کارهای زیر را
انجام دهید: example : kaspersky internet security 7.0 final
setting>update>run mode>manually
سپس
[update setting> update application module> configure>add> [ folder update barname
با این کار شما در واقع فایل آپدیت برنامه را خودتان دستی انتخاب می کنید .خوب حالا فایل آپدیت از کجا گیر بیاریم .برای این کار به سایت زیر می رید و فایله کامل آپدیت را تا هر تاریخی که بخواهید از اینجا دانلود می کنید .قانونی و واسه همیشه این سایت پک کامل اپ دیت کلی و روزانه و هفتگی رو در اختیار شما قرار می دهد
[URL]http://www.softpedia.com/get/Others/Signatures-Updates/Kaspersky-AntiVirus-Update.shtml[/URL]
بعد از دانلود فایل اون را باز کنید در یک فلدر بریزد و محل را browser همان [folder update barname ] انتخاب کنید.فلدر لازم نیست حتما تو فلدر خود برنامه باشه.واسه همیشه از دست اون پیغام راحت می شین.حالا به قسمت آپدیت برنامه رفته و دکمه آپدیت را بزنید سر سه سوت برنامه شما آپدیت هستشو حالشو ببرید.نکته مهم :در قسمت update source تیک آپدیت سرورو بردار.
دوست عزیزنقل قول:
این راه شما متاسفانه در این دور و زمانه که هر لحظه ویروس جدیدی ظاهر می شود بدرد نمی خورد و خطرناک است
( مگر اینکه روزی چند بار این کار را انجام بدهید که من بعید می دانم کسی چنین کاری بکند ) یکی از مزایای عمده
کاسپرسکی که آن را از سایر رقیبانش متمایز می کند سرعت این شرکت در اضافه کردن ویروسهای جدید به دیتابیس
خود می باشد تا مشتریانش در اسرع وقت نسبت به انها ایمنی پیدا کنند .من به تمامی دوستانی که کاسپرسکی را
حداقل 4 بار در روز آپدیت نمی کنند توصیه می کنم دنبال یک آنتی ویروس دیگر باشند .چون استفاده از کاسپرسکی با
این روش ارجحیت زیادی به سایر آنتی ویروسهای دیگر ندارد .
مز یت آنتی ویروس های روسی مانند nod32 و kaspersky در این هست که روشهای دیگری غیر database برای شناسا یی ویروس دارند و خیلی متکی به ديتا بيس نیستن واسه همين بهترين انتخاب هستن
Hamilton جان دستت درد نکنه واقعاً ممنون من انجام دادم حق با شما بود 100% تضمینیه و به همه دوستان پیش نهاد میکنم که این روش رو انجام بدن روش بسیار خوبیه:40::8:نقل قول:
از لطف شما ممنونم.خدا را شكر يك نفر تست كرد و نتيجه را هم اعلام كرد.خيلي وقتها آدم از كاري كه انجام ميده هيچ بازخوردي نميبينه.نقل قول:
خانم ها و آقايون سلام، وقت بخير
اين هم كليدهاي ضدويروس Kaspersky AntiVirus 7.0.0.125:
[html]http://www.4shared.com/file/20937717/6c9724ce/Keys_For_Kaspersky_AntiVirus_700125.html[/html]
موفق باشيد و خدانگهدار
سلام دوست من:8:نقل قول:
هیچکدوم از اینا کار نمی کنن ...:46:
من الان دارم از همون Key ای که vtn54 گــــل گذاشته بود استفاده می کنم و آپدیت می کنم و هیچ مشکلی ندارم:10:
ممنونم:11:
vtn54جان من نمی تونم از اونجا دانلود کنم
لطفا جای دیگر آپلود کند
باتشکر
کدام را می فرمایید دوست عزیز ؟نقل قول: