منم پسرم بابا :19::31:
Printable View
منم پسرم بابا :19::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فيلماش هم حجمش خيلي بالاست و الاميزاشتم يه فيلم 2 دقيه اي 31 مگه
این برمیگرده به تعداد عناصر موجود تو صحنه یا درواقع تنوع رنگها....البته به یکسری از تنظیمات هم بستگی داره...نقل قول:
راستی چرا عکسایی که گذاشتی حجمشون کمه دوربین 5 میگ باید حداقل بالای 1200 کیلوبایت باشه.یا اینکه سایزش رو کم کردی؟راستی توی هدفون از ان95 بهتره؟مشکل خاصی نداره؟؟؟؟؟؟
من اینجا فقط یه سوال برام پیش اومده...
تو مشخصاتی که نوکیا داده توضیحی از اینکه مموریهای microssdHC هم میخوره بهش یا نه نداده...و چندجا هم به طور غیر مستقیم اشاره کرده که نمیخوره...ولی یکی از کاربران gsmarena مموری 4GB MicroSDHC رو روش تست کرده بود و گفته بود که هیچ مشکلی هم پیش نیومده و احتمال داده که 8GB MicroSDHC هم روش بدون مشکل اجرا بشه...
از اونجایی که microsd تنها تا 2 گیگ هست (sandisk که نزده 4 گیگ رو) ولی microsdHC ظرفیت 4 و 6و 8 الان برای فروش موجوده 16 هم توراهه..
من چون به ظرفیت بالاتر خیلی احتیاج دارم...ممنون میشم دوست عزیز که اگه از این مموری ها دارین یه تستی کنید...
و اینکه نوکیا دروغ گفته باشه هم خو مشخصه برای فروش N95 8GB هست...
حق داری! فیلم هاش کیفیت دی وی دی هستش و دقیقا مثل فیلم های ان95 !نقل قول:
چون دوربینش از همون تکنولوژی استفاده می کنه.این گوشی تو فلش زنون برتری داره.
ممکنه این مموری ها بهش بخوره! من نمی دونم.ولی مطمئن باش کاراییش میاد پایین چون واسه 2 گیگ تنظیم شده و نوکیا به اندازه کافی شرکت معتبری هست...نقل قول:
شما اگه حافظه زیادی نیاز دارید، مطمئن باشین به زودی مدل 8 یا 16 گیگ ان82 هم میاد.همونطور که ان95 و ان81 8گیگ موجوده...
ان95 و ان82 در یه سطحند و باجی به هم نمیدن.هر کدوم رو خودت ترجیح می دی بگیر.ان82 فلش بسیار قدرتمندی داره
کاملا درسته.ولی در پرکار ترین عکس ها هم سایز عکسهای ان95 از 1000 کیلوبایت بیشتر نمی شه در صورتی که یه دوربین حرفه ای 5 مگاپیکسل سونی سایز عکساش 2 مگ هم بیشتره.این بر می گرده به قطر لنز و کیفیت عکس.لنز گوشی ها قدرت چندانی ندارن.مگاپیکسل فقط یک فاکتور کیفیته...نقل قول:
ولی عکسهایی که من با کا800 و یو600 گرفتم تقریبا به مرز یک میگ رسیده بودند.و با کا800 حداقل 700 کیلوبایت گرفته بودم.
عکسهای گرفته شده با کا850 حجمشون 1.4 میگ بود.
ولی با این حال عکسهای گرفته شده با ان82 خیلی خوب هستش. نویز نداره.
به هر حال هر چی باشه از دوربین عکاسی معمولی که بهتره.
زیمکا جان شما چه گوشی رو قصد خرید دارید؟
چطور مگه؟:31:من احتمال زیاد میره که ان82 رو بگیرم اگه تا اون موقع یه سایبرشات 5 مگای بهتر از کا850 اومد احتمال خرید اون هم زیاده.نقل قول:
خرید جی800 هم بستگی داره به اینکه برنامه خوری اون بهتر شده باشه و اینکه کیفیت صدا توی هدفون خوب باشه.و صدای اسپیکرش هم تا حدی خوب باشه:31:
ولی مثل اینکه ان82 نسبت به قیمت به صرفه تر هستش.
خداییش عکسهاش خیلی خوبه.
آره موافقم! کلا نوکیا یه چیز دیگس! من ان95 8گیگ مد نظرمه.
نظرت چیه؟
هشت گیگ هم خوبه.یعنی خیلی خوبه:31:ولی بزرگی زیاد اون وزن زیادش و نداشتن کاور لنز و فلاش زنون نداشتنش برای من عیب هستش.وقتی آدم با فلاش زنون عکس بگیره دیگه دلش نمیاد با معمولی عکس بگیره :31:یادش بخیر زمانی که کا800 داشتم ساعت 1 شب رفتم سر کوچه دو تا تلمبه آب زدم در تاریکی مطلق انقدر قشنگ از قطرهای آب عکس میگرفت که نگو و نپرس.حالا با این یو600زیاد فاز نمیده.نقل قول:
من که اگه نوکی بگیرم ان82 میخرم.چون ظاهرش محکمتره دوربینش قطعا بهتره. سرعتش هم به خاطر داشتن سی پی یو قوی بیشتره.جمع و جور و سبکه.هدفونش هم به نظرم از ان95 هم بهتر باشه.و قیمتش هم مناسبه.اما وقتی میخرم که حدود500 برسه (اگه تا اون موقع شیطون وسوسم نکنه):31: