خب شما يه چك بكن ببين اين بازي پوشه سيواش كجاستنقل قول:
چك كن بعد از سيو كردنت فايل سيو اونجا قرار مي گيره يا نه؟:46:
Printable View
خب شما يه چك بكن ببين اين بازي پوشه سيواش كجاستنقل قول:
چك كن بعد از سيو كردنت فايل سيو اونجا قرار مي گيره يا نه؟:46:
مگه تو خود پوشه بازي نيست؟
اگه اونجا باشه نه چيزي سيو نمي كنه:13:
ای بابا این بازی مشکل داره برادر من.فک کنم اون اوایل میگفتن باید با F1 یک پروفایل بسازی.
من که به همه همینو میگم اما تا حالا کسی نگفته جواب داده یا نداده!!
این قضیه F1 و پروفایل و این برنامه ها چیه؟ پس چرا ماله من از این برنامه ها نداشت؟
آره منم دفه اول که بازی کردم بعدش دیدم سیوا پاک شدن بعدش یه پروفایل درست کردم دیگه پاک نشدن!!!!!نقل قول:
ای بابا این بازی مشکل داره برادر من.فک کنم اون اوایل میگفتن باید با F1 یک پروفایل بسازی.
من که به همه همینو میگم اما تا حالا کسی نگفته جواب داده یا نداده!!
دوستان خواهشا کمک کنید من به پیشنهاد یکی از عزیزان رفتم dvd مدیا تک گرفتم تا دیگه مشکلی نداشته باشه!!اما متاسفانه داره پدرم سر این بازی در میاد!!!!!
1-بعد از نصب بازی و اجرای اون(البته در ویستا) ناگهان وسط منوها و بازی صدا قطع میشه و دیگه صدا نداره!!!!
2-وارد بعضی تنظیمات که میشم(مثل گرافیک یا صدا) یه دفعه کلیدها قفل میکنند و هر چی esc میزنم دیگه بیروم نمیاد!!!!
3-هر چی f1 میزنم تا پروفایل درست کنم هیچ تاثیری نداره و عملا کلید f1 کار نمیده توی بازی!!!!!
اگه پروفایل نتونم درست کنم دیگه نمیتونم کلیدهای کنترل و کیبرد رو به دلخواه تغییر بدم و شاید حتی نشه توی بازی save کرد دیگه!!!!!
میگین چه کار کنم؟مربوط به dvd میشه یا اشکال با ویستاداره یا اصلا قلق خاصی داره که من بلد نیستم؟!!!
رامین جان من توی XP هیچ کدوم از این مشکلات که شما میگی رو نداشتم. تمام دکمه ها هم درست کار میکرد. مشکل قطع صدا هم نداشتم. حالا چرا انقدر گیر دادی به Vista? این بازی فقط یه آپشن برای DX10 داره که اونم فکر نکنم خیلی تاثیری داشته باشه.
من یه دفعه تا act4رفته بودم که این مشکل تو اکس پی برام پیش اومد و دقیقا همین طوری بود که شما گفتی هر کاری هم که کردم نشد برای همین دوباره نصبش کردم و بازی رو از اول شروع کردمنقل قول:
در ضمن برای من یه مشکل دیگه ای که داشت الکی از بازی میومد بیرون وارور ایکس لایو رو می داد
ولی در کل ارزش 10 15 دفعه بازی کردن رو داره خیلی بازیش قشنگه:10:
ای بابا پس چرا من هیچ دوم از این مشکلای خرچنگ قوقرابه یه شما رو نداشتم؟!؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا یوسف فکر کنم شما این بازی رو یه بار تمومش کردی
در ضمن من تا حالا فکر می کردم که از سیستم منه که این مشکلات رو داره