آقا سلام من هارد 160 ساتا خریدم تابستون و تا چن روز پیش داشتم استفاده میکردم چن روز پیش بوسیله برنامه TuneUp Utilities 2008 7.0.7991
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیسک دکتور زدم که ببینم یه وقتی بد سکتور نداشته باشه وقتی اجرا کردم برنامه رو در همون ابتدا از من ریست خواست که ریست کردم و در هنگام بالا اومدن قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد شروع کرد به انالیز کردن سیستمم و بعد تموم که شد ویندوز اومد بالا من دوباره دیسک دکتور کردم تو ویندوز چون میخواستم گزارش کار رو بیبنم وقتی برنامه رو اجرا کردم شروع کرد به انجام دادن اما اخرش بابته درایو سی از من ریست خواست که من هم اجرا کردم وقتی ریست شد دیگه بالا نیومد سیستم و تو داس پیغام میداد که انتخاب کنید یه دیوایس دیگر را یا یک دیسک مدیا وارد کنید به قسمته ستاپ رفتم اونجا اصلا هاردم رو نمیشناسه هیچ اثری از اسمه هاردم نبود حتی تمامه درایو ها رو کابلشون رو جدا کردم از سی دی رام تا دی وی دی رام و فقط هاردم رو گذاشتم بازم نشناخت حتی کابالهای ساتا که رویه مادر بوردم چهارتا ورودی ساتا داره رو هر کدوم امتحان کردم بازم خبری نشد . حالا چیکار کنم چه مشکلی پیش اومده در ضمن ویندوز هم تازه عوض کرده بودم و آنتی ویروس اینترنت سکوریتی کاسپر 7 رو نصب کرده بودم و آپدیت شده هم بود . سه سال هم گارانتی داره از شرکت ویستا
حالا چیکار کنم توروخدا کمکم کنین ؟