HeEeEeEeEeEelLlLlLlLlLlLlLlLllLloOoOoOoOoOo
نقل قول:
یعنی طبیعی هستند...ماهواره یا... نیستند. مثلا ماه قمر طبیعی هست ولی ماهواره های مخابراتی مصنوعی هستند.
فک کنم گرفتم !:20:
نقل قول:
اورانوس رو نمی دونم ولی زهره برعکس می گرده... یعنی ساعتگرد...
خب تو دینامیکی (صفحه 202) نوشته زهره و اورانوس ساعتگرد می چرخن ولی صفحه 268 اینو نمیگه !:41:گفته هر گاه مشخص شود کجی محور سیاره ای بزرگتر از 90 درجه باشه نشانه آن است که چرخش سیاره در جهت رجعی (پاد ساعتگرد) است (محوره اورانوس هم 98 درجه کج هست:18:) من که نفهمیدم چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
یعنی یه از جلوی یه ستاره می گذشته، با داشتن فاصله اورانوس از زمین و سرعت حرکتش میشه از راه رصد هم کم نور و پر نور شدن ستاره رو بررسی کرد و همه چی تمام.
آخه چه طوری تعداد حلقه هاشو فهمیدن ؟؟؟؟
نقل قول:
یعنی اینکه تمام خورشید با ماه پوشیده نشه...از کناره هاش اضافه بمونه و مثل یه ring دیده بشه...
اینو فهمیدم :31:
نقل قول:
آره. برو صفحه 111 و 112 جلد یک مقدماتی رو بخون.
خب من که کتابشو ندارم ! (یعنی گیر نیاوردم )شاید تا هفته ی دیگه به دستم برسه! حالا تا اون موقع نمی گین ؟؟؟.........................
اینو می دونم که به خاطره (تقربیا)برابر بودن دوره گردش و چرخشش ما نمی تونیم دو طرفشو ببینیم ! ولی با یکی سره همین موضوع .... شد .هی می گفت منظوره کتاب از این که گفته هیچ وقت ما اون طرفه ماهو ندیدیم اینه که از هیچ جایه زمین دیده نشده و نمی شه !:18: مگه منظوره....این نیست که یه راصد تو یه نقطه مشخص از زمین وختی هست فقط می تونه یه طرفه ماهو ببینه ؟؟؟؟؟؟؟حالا کی درست می گه 1. من 2. اون ... 3. هیچ کدوم ؟؟؟؟:31:
نقل قول:
نگرفتی دیگه! یعنی وقتی خواستی sin یه عدد حساب کنی، یه ساعت دنبال sin نگردی! خوب با ماشین حساب کار کردن هم تجربه لازم داره. سرعت خیلی موثر هست.
بله شما درست می گی !ولی من شوخی کردمااا !!!!!70%
نقل قول:
سوالا حل میشه. بقیه دانش رصدی، اختر فیزیک(مقدماتی) و اطلاعات عمومی هست.
70%:18: خب این هفتاد درصد با فصله 1 و 2 ش حل می شن ؟ یا نه برا مرحله اول باید تمامه کتابو خوند ؟!!!
نقل قول:
میدن، خوبم میدن. باید هم بدن. چرا ندن؟!!
چهقد بد !:41: پس باید کلی چیزارو از دوباره بخونم
:31: بله در جریان هستم ! شا همیشه پستایه خوب و ... میدین ! شوخی کردم گفتم اسپم:31::46:
anyway
خیلی ممنون از این که جواب دادین....:11:
فعلا....