نقل قول:
این مشکل ها که میفرمایین تو مدل های بالاتر کاملا حل شده.
ال سی دی هم مثل کامپیوتر نیست که هر روز چیز جدیدی بیاد.ممکنه تکنولوژی هاش بهتر بشن ولی اصلش ثابته.
شما اگه الان S200 بگیری و یه فیلم اکشن توش ببینی حالت از Ghosting ش به هم میخوره.
Printable View
نقل قول:
این مشکل ها که میفرمایین تو مدل های بالاتر کاملا حل شده.
ال سی دی هم مثل کامپیوتر نیست که هر روز چیز جدیدی بیاد.ممکنه تکنولوژی هاش بهتر بشن ولی اصلش ثابته.
شما اگه الان S200 بگیری و یه فیلم اکشن توش ببینی حالت از Ghosting ش به هم میخوره.
دوستان به جرات میتونم بگم تک ترین فرومی هستش در مورد راهنمایی tv دیدم
یک راهنمایی میخواستم در مورد خرید lcd دوستان از برند سونی میخوام بخرم منتها بین سری v و Dموندم سری d
200 تومان از سری v گرون تر هستش قیمت برای تاریخ 86/10/24 هستش سری d را گفت 2.200 من طی تحقیقی
که کردم فرقش بجز ورودیهای بیشتری که سری d دارد در بحثی به نام motion flow سری d دارد سری v ندارد
ایا ارزش این 200 تومان اضافه را دارد یا نه
سوال دوم یکی از بستگان ما یک تی وی پاناسونیک ویرا 30 اینچ داره از نوع crt حالا میخواد یک سینما خانوادگی بخره تو رنج 300 تومان هم صدا براش مهمه هم بخصوص استیلش خواستم اگر مدلی مد نظرتون هست اگر ممکن با عکس بگید تا بهش بگم
سوالاتم زیاد شد شرمنده
این پست و ندیدین!!؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز من هنوز نخریدم و لی واقعاً دوست دارم یک LCD بگیرم که بعد پشیمون نشم . برای همین هم دارم تحقیق میکنم . من S200 و V200 رو از نزدیک در حال پخش یک فیلم DVD اکشن دیدم ولی هیچ Ghosting تو هیچ کدوم نبود . میخوام بدونم که منظورت از Ghosting همون شبحی است که بعد از هر تصویری در امتدادش میمونه ؟نقل قول:
اگه اینه واقعا من ندیدم . چرا ؟ :18:
[quote=tohid_abi;2001032]دوستان به جرات میتونم بگم تک ترین فرومی هستش در مورد راهنمایی tv دیدم
یک راهنمایی میخواستم در مورد خرید lcd دوستان از برند سونی میخوام بخرم منتها بین سری v و Dموندم سری d
200 تومان از سری v گرون تر هستش قیمت برای تاریخ 86/10/24 هستش سری d را گفت 2.200 من طی تحقیقی
که کردم فرقش بجز ورودیهای بیشتری که سری d دارد در بحثی به نام motion flow سری d دارد سری v ندارد
ایا ارزش این 200 تومان اضافه را دارد یا نه
-----------------------------------------------------
دوست عزیز گذشته از مورد motion flow گزینه های دیگری مثل 24P True Cinema و 10 bit Panel که این پانل 10 Bit استاندارد سری D است و از سری V فقط در V300 وجود داره نیز از مزیتهای سری D هستند . همچنین BRAVIA Theatre Sync هم که امکانات خوبی رو برای افرادی که سینمای خانگی SONY دارن فراهم میکنه در بعضی از سری V و تمام سری D وجود داره . من پخش سری D رو ندیدم و نمیدونم که قیمتش چطوره . شما نوشتی 2.200 ! . من تصمیم داشتم با 2.200 یک S200 بگیرم 1.600 و با بقیشم یک Home Theatre system + یک میز LCD TV .
شما میدونین این 32 اینچ سری D چنده ؟
در ضمن اگه به این لینک سر بزنی میتونی هر کدومو که خواستی با هم مقایسه کنی . این کارو خیلی راحت میکنه
کد:http://www.sony-asia.com/productcategory/tvp%2Blcd%2Btv?site=hp_en_AP_i
رضا جان ممنون از جوابت
عزیز با این شماره تماس بگیر اسم شرکت: بازرگانی ایران هر مدلی را که بگی به شما میگن 66969491
تلويزيون ال سي دي 32 اينچ هيتاچي چنده؟ كيفيت داره يا نه؟؟ امكانات خاصي هم داره؟ كلاً كدوم مارك بهتره؟...
از نظر کیفیت بد نیست.ولی عمرا به گرد پای سونی و سامسونگ برسهنقل قول:
از من میشنوی سونی بگیر.
دوستان با توجه به جستجوهای من در نت تمامی LCD های 32 اینچ تمامی شرکتها یعنی آ خرین تولید آنها را بررسی کردم و متوجه شدم که نام مدل با توجه به مناطق جهانی نام گذاری می شود چرا که سیستمهای اروپایی برای پخش HD ----T و قاره آمریکا از ATSC - QAM استفاده می کنند و بعضی مدلها همراه با CI یا common interface که کارت برای دیکود کردن کانالهای پولی دیجیتال می باشد ارائه می شود و اما در ایران تلویزیون هایی با این مشخصات وارد نمی شود چرا که اصلا سیستم پخش دیجیتال در ایران Broadcast نمیشود لذا نام مدلهای خاورمیانه که از امارات وارد می شود با سایتهای جهانی فرق دارد اما در کلیات شبیه است.
مثلا پاناسونیک 32 اینچ جدید در ایران و خاورمیانه ; TX-32LX700Y که y مربوط به خاور میانه و نبود سیستم ِDVB-T اشاره دارد.اما در آمریکا و کانادا TC-32LX700 و در بریتانیا TX-LXD700A نام دارد.
اما نزدیکترین سایت برای مقایسه مدلها برای ما سایت asia.cnet.com است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما مدل Panasonic TX-32LX700 در بین مدلهای 32 در ایران بهترین و با توجه به امکانات ارزانترین مدل است.
و اما سایت تولید کننده واقعی سری ماد ایرانXVISION
این پاناسونیک دارای پاسخ 6ms , Brightness = 500 cd/m2 , در سیستم NTSC 120HZ , در PAL 100HZ است و کانترست آن 1:8500 است.
تلویزیون سامسونگ مدل 2970 ما طی مدت 2 ماه دوباره خراب شد و نزدیک 20 تومن دادیم 700 هزار پولش را داده بودیم بابام میخواست بندازش تو کوچه ولی آنقدر سنگینه نتونست
جنس کره ای = ریختن پول در جوی آب
آنقدر از این کره ای ها کشیدم که بگم شاخ در میارین