خوب در حالت دوم که File Transfer هست سرعت باید خیلی بالا باشه ..!نقل قول:
USB شما 2.0 هست؟
Printable View
خوب در حالت دوم که File Transfer هست سرعت باید خیلی بالا باشه ..!نقل قول:
USB شما 2.0 هست؟
بله.نقل قول:
ببینم واسه شما واقعا خیلی بالاست؟ فرضا 5 مگابایت رو چقدر طول میکشه کپی کنه؟ واسه من که 52 ثانیه طول کشید.حساب کن یک فایل 300 مگابایتی رو بخوام جا به جا کنم، حدود یک ساعت طول میکشه.:41: در ضمن روی کامپیوترهای مختلف امتحان کردم. البته شاید به نظر زمان زیادی نباشه، ولی نسبت به فلش مموری ها خیلی بیشتره نه؟ بگذریم از اینکه خود m2 هم یک جور فلشه.
گلم از اینه که m2 تا 20مگ بر ثانیه سرعتشه اما اینجا اینقدر کمه؟!
دوست عزیز اینی که شما داری موبایله... یه فایل 300mb که رو موبایل نمیریزن... اگه هم چند تا فایل میخوای بریزی باید صبر کنی... البته بستگی مستقیم به رمت داره یعنی جنسش و ...
گوشی من P1i هست. ( با رم M2 )نقل قول:
من یه فایل 45 مگابایت رو که الان تست کردم، حدود 35 ثانیه طول کشید.
:18: پس یعنی چی؟ k550 سرعتش کمتره؟ مموری من اصل نیست؟:41: یا...؟نقل قول:
thelastblack- میشه بگی چه ربطی به موبایل بودن داره؟ یک زمانی این حرف درست بود که موبایل همه کاره نبود و شبیه گوشکوب بود. ولی الان که دیگه حتی تو خود تبلیغ مموری استیک هم سونی میاد میگه بهترین مموری برای انتقال اطلاعات وگرنه مگه مرض داشت بیاد m2 رو بزنه مخصوص لوازم موبایل؟ من میتونم برم یک فلش مموری بخرم و قید مموری استیک رو بزنم، اما این کارو نمی کنم چون به نظر من اشتباهه.کاربردی که یک مموری استیک داره رو نمیتونی توی یک فلش مموری ساده پیدا کنی.قیمتشون هم اونچنان تفاوتی نمیکنه.
در ضمن چند تا فایل با هم نمیریزم.با همین یکی یکی مشکل دارم.جنس مموری هم ظاهرا sony و ظرفیتش 512.البته به زودی یک 2 گیگ میخرم چون شدیدا لازم دارم.
شما در صورت امکان با یک Memory Reader امتحان کن ببین سرعت کمه یا زیاده؟نقل قول:
اگه کم بود، احتمالاً مموریتون تقلبی باشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
^^ من یه کار دیگه کردم.چون مموری ریدرم اصلا نمیشناخت مموری رو.
با یک k750 یک فایل 6 مگابایتی رو کپی کردم که کمتر از 15 ثانیه طول کشید.مموری این گوشی از نوع pro duo است که قدیمی تره اما سرعتش طبق اطلاعات سونی با m2 برابری میکنه.
از اون طرف یک فایل نزدیک 6 مگابایت رو با گوشی خودم کپی کردم که 1 دقیقه طول کشید!
آدم می مونه چی بگه. عجب مملکت مزخرفیه خداییش.
احتمالا فردا برم یه 2 گیگ بخرم.اما این بار پدر فروشنده رو در میارم تا مطمئن بشم اصله.شما می دونید نشونه ی ظاهری اصل بودن مموری چیه؟ البته من که عملا تستش میکنم.
خدا لعنت کنه این فروشنده هایی که جنس تقلبی به مردم میندازن... :44:نقل قول:
والا راهی رو نمیدونم برای تشخیص مموری اصل از تقلبی.
فقط اینو میدونم که اگه مموری با ظرفیت بالا رو بندازی روی گوشی، هنگ میکنه (البته اگه اصل نباشه)
شما یه 7 تومن دیگه بزار روش، یه 4 گیگشو بخر...
چون الان 2 گیگش 8 تومنه، 4 گیگش 15 تومن (با مارک Sandisk)
(خودمم چند روز دیگه 4 گیگشو میخوام بخرم)
پس با این حساب اینی که من امروز ازش قیمت پرسیدم گرون گفت؛ 2 گیگش 12 تومان.البته مارکش رو نپرسیدم شاید سونی بود.
احتمال اینکه 4 گیگ بخرم کمه.ببینم چی میشه...
به هر حال مرسی.
رفتم مموری 2 گیگ سونی خریدم به قیمت 14 تومان.4 گیگ نداشتند،سان دیسک هم همینطور.نمایندگی سونی هم که کلا مرخص بود گفت m2 نداریم.ازش پرسیدم چرا اینجوریه سرعتش، گفت از اصل یا غیر اصل بودن مموری نیست.گوشی ها با مموری غیر اصل مشکلی ندارند.
اومدم خونه، وصلش کردم به سیستم.دوباره همون آش و همون کاسه،کند مثل حلزون.گفتم بزار با خشاب همراهش به مموری ریدر وصلش کنم شاید مشکلو فهمیدم.مموری رو زدم تو خشاب و خشابم زدم به ریدر و usb...بله.سرعتش عادی شد.یه فایل 5-6 مگ رو 2-3 ثانیه ای کپی میکنه.مشکل از گوشیه یا از کابل.
فقط نمی دونم واسه همه اینجوریه؟ منظورم اونایی که k550 دارند.لطفا شماها هم یه نظری بدید اقلا مطمئن شم مشکل از چیه!
به هر حال مجبورم مموری ریدر رو همیشه همراه خودم ببرم تا از طریق اون مموری رو کانکت کنم.
گفتم در جریان بذارمتون.