می شه طرز زیر نویس کردن فیلم ها رو باjet audio بگید
Printable View
می شه طرز زیر نویس کردن فیلم ها رو باjet audio بگید
دوست عزیز من پیشنهاد می کنم که برای دیدن زیرنویس با فیلم از km player استفاده کنی.ولی اگر می خواهی از jet audio استفاده کنی زیر اموزش کامل برنامه هست.نقل قول:
در ابتدا فایل زیرنویس رو هم اسم فیلم کنید و در پوشه فیلم قرار بدید
Jet-Audio رو باز کنید و دکمه Convert رو بزنید از منویی که باز میشه گزینه
Convert Video رو انتخاب کنید
در پنجره بعد دکمه Clear و بعدش دکمه Add files رو بزنید و فایل ویدئو رو انتخاب کنید
دکمه Options رو بزنید و در پنجره باز شده دکمه Config Subtitle Options رو بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و تنظیمات زیرنویس مورد نظرتون رو (مثل فونت و رنگ و ...) اعمال کنید و Ok کنید
در قسمت Target File گزینه Create New File Files In The Fllowing Folder رو علامت دار کنید و مقصد فیلم زیرنویس شده رو تعیین کنید
در قسمت زیرش (Output Format) دکمه Output Settings رو بزنید و در پنجره باز شده اگه فیلمتون AVI هست و می خواهید فرمت و کیفیتش تغییر نکنه تنظیمات رو مثل عکس زیر انجام بدید و OK کنید:
البته برای تبدیل به VCD از قسمت File Format گزینه MPG و از پنجره پایین آن MPG (Video CD)را انتخاب کنید
با این کار شما براحتی فیلم خود را با زیرنویس تبدیل به VCD کرده و درون دستگاه های VCD ان را تماشا کنید
خوب حالا همه چیز آمادست دکمه Start رو بزنید و منتظر بشد تا تبدیل انجام بشه فقط یه نکته خیلی مهم اینکه کامپیوتر باید در تمام طول مدت Convert آزاد باشه و باهاش ور نرید چون تمام قدرت CPU برای بیشترین سرعت لازمه و اگه باهاش برنامه اجرا کنید ممکنه وسط کار Error بده
در حین Convert شدن هم می تونید Preview رو به همراه زیرنویسش تماشا کنید
تنها ایراد روش بالا اینه مدت زمان زیادی برای تیدیل فیلم مخصوصا فایلهای Avi طول میکشه من خودم یک فیلم ا ساعت و 40 دقیقه ای رو تو 1 ساعت 10 دقیقه تبدیل کرد الیته این نکته رو باید بگم که هر چه قدرت CPU شما بیشتر باشه زمان کمتری رو برای تبدیل صرف میکنه
برنامه های مورد نیاز :
برنامه Decode کننده و Encode کننده فایلهای صوتی و تصویری
K-Lite Codec Pack 3.5.3 Full
آخرین ورژن نرم افزار Jet-Audio
Cowon Jet-Audio v7.03 Plus
نرم افزار تکه کننده فیلمهای حجم بالا برای رایت روی CD
Fast AVI MPEG Splitter 1.1.2
اگر هم نرم افزار خواستی بگو می گذارم.
امکانش نیست که با مدیا پلیر فیلم به همراه زیرنویس نمایش داده بشه؟
من باjet audio که نتونستم چون هیچ کدوم ازین توضیحات مطابق عکس نبود(احتمالا ورژن نرم افزارم مطابق نیستش)
با km player چطوریه؟
البته مدیا پلیر در اولویته برام.
من اولین باره که میخوام یه فیلمو زیر نویس بهش بچسبونم بزنم.
دوست عزیز من همون اول که گفتم برای دین فیلم بازیر نویس بهترین نرم افزار km player هست.و دیگر اینکه ورژن نرمافزار بالاjet audio 7 می باشد.نقل قول:
خب دوست عزیز میشه آموزششو بگید توی کدوم پستش هستش؟
من زیرنویسو با سابتایتل ورک شاپ درست کردم و حالا میخوام با پلیر ببینمش.مشکل اینه که نمیدونم چطوری بچسبونم به فیلم(جدا از همنام کردن فایل با فیلم)فورمت زیرنویسم هم srt هستش
سلام.
خسته نباشید.
من زیرنویس فیلم تاجر ونیزی رو از فارسی سابتایتل گرفتم ولی بصورت دو فایل یکی با فرمت idx و دیگری sub است.
میتونم این ها رو با فیلم اجرا کنم ولی هماهنگ نیستند . من آموزش زیبا و کامل شما رو برای هماهنگ کردن خوندم ولی مشکل اینجاست که این فیل ها در Subtitle Workshop 2.50 اد نمیشند و ازشون ساپرت نمیکنه.
چکار باید کنم.
مرسی:10:
:40::40::40::40::40::40::40:
:40::40::40::40::40::40:
:40::40::40::40::40:
:40::40::40::40:
:40::40::40:
:40::40:
:40:
میخواستم به امین جان پیغام خصوصی بدم ولی ظاهرا قسمت پیام هاشون پرشده و دیگه جایی برای دریافت پیام نداره!
دوست عزیزنقل قول:
یه بار دیگه پست اول تاپیک رو نگاه کنید
اووونجا در مورد زیرنویس های sub/idx هم توضیح داده شده
با سلام
خیلی ممنون . فقط ابزار تقسیم زیر نویس برای من فعال نیست .
چکار کنم؟
باتشکر
سلام
آقا یه سوال : آیا نرم افزار یا روشی هست که زیر نویس انگلیسی رو به فارسی تبدیل کرد.
با تشکر
البته اين سوال که ربطي به اينجا نداره ولي اگه منظورتون از نرم افزار اينه که زيرنويس و فيلم رو باهاش لود کنيم و بعد خودمون شروع کنيم به ترجمه زيرنويس بايد بگم که نرم افزار Subtitle Workshop نرم افزار خوبي براي اين کاره.نقل قول: