یوونتوس هم عجب تیم خوفی شده ها:27:
حالا فرض کنید بوفون و ترزگه هم بیان چی میشه!!!
یوونتوس هم عجب تیم خوفی شده ها:27:
حالا فرض کنید بوفون و ترزگه هم بیان چی میشه!!!
منم این پیروزی شیرین و دلچسب رو به همه ی هواداران یوونتوس تبریک میگم....
زنده باد ایتالیا زنده باد یوونتوس زنده باد دل پیرو
چی کار کرده این الکس... فکر کنم بازیه با کیوو هتریک کنه!
یوونتوس واقعا با بازی منطقی و هوشمندانه تونست رئال رو توی زمین خودش که کار هر تیمی نیست با درخشش دل پیرو شکست بده....
به نظر من مهاجم های حرفه ای مهاجم هایی هستند که از حداقل فرصت ها نهایت استفاده رو ببرند....
دل پیرو فرصت هت ریک کردن رو توی بازی با رئال هم داشت که با بدشانسی فرصت آخر رو از دست داد....
سلام خدمت دوستان !
من پریشب پست دادم (به هوای خودم) ولی الآن میبینم نیست) به هر حال من هم تبریک میگم این برد پر افتخار را با درخشش سلطان گورخرپوشها الکس دلپیرو که واقعا مهار ناشدنی و اعجوبه است !
در ضمن خیلی خوشحالم که این تاپیک را فعال و پر جنب و جوش کردم !
دیگه نبینم این تاپیک بره پایینها ! یه ذره از زقیبهاتون یاد بگیرید !
قربانتان : مصطفی عشقی
من فکر میکنم چون منبع های خبری بسیار جامع و کاملی درباره ی تیم یوونتوس وجود داره این تاپیک چندان پر جنب جوش نیست و به نظر من هم بهتر هست که بیشتر در مورد علایق شخصی و سلایقمون و نظراتمون در مورد بازیهای این تیم در مقابل رقیبان گفت گو کنیم تا اینکه بخوایم بدون هیچ زحمتی مطلب و خبری رو از سایت های خبر رسانی در اینجا کپی / پیست کنیم....
البته از ارسال خبر های داغ و جالب خودداری نکنیم...
به هر حال این نظر من بود ...
موفق باشید...
فـــــــــــرزاد
نقل قول:
سلام منظورتون از كپي پيست من هستم كه بايد بگم يه بنده خدايي ميگفت خبري نيست كه ما بخواهيم راجبش بحث كنيم من به خاطر همين دارم ميزارم وگرنه باز هم ميره توي آرشيو:13:
نه اتفاقا دوست عزیز....نقل قول:
سوء تفاهم نشه....
ضمن اینکه من خودم در آخر اضافه کردم که ارسال خبر های داغ و بحث برانگیز بسیار خوبه تازه مگه تاپیک تیم های دیگه که همیشه بالا هستند چی کار میکنند؟؟؟
باز هم برای اینکه خدای نکرده برداشت نامطلوبی از پست قبلی من نشه شما رو دعوت میکنم که صفحات ابتدایی تاپیک رو مشاهده کنید که پست های من هم در پارسال وجود داره اما بعد از اینکه دیدم فقط من و شما و وروجکس خان در این تاپیک فعالیت میکنیم و با شمرده نشدن پست ها کلا انجمن ورزشی بیشتر به سمت هجو کشیده شد کلا این انجمن رو ترک کردم و زدم توی خط موسیقی اما واقعا حیفم میاد که تاپیک تیم و باشگاه به این خوبی بخوابه....
به هر حال از زحمات شما هم واقعا ممنونم...
باز هم اگه سوء تفاهمی پیش اومده معذرت خواهی میکنم...
هر چی باشه ما هر دو به یک تیم و هم چنین یک اسطوره علاقه مندیم و باید به همدیگه احترام بزاریم:46:
موفق باشید...
فـــــــــــــــرزاد
دوستان پیشنهاد میکنم نتایج بازی های یوونتوس رو پیش بینی کنیم...
این هم اطلاعات لازم درمورد بازی بعد یوونتوس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی بعدی یوونتوس
کیه وو ؟ - ؟ یوونتوس
مکان :ورزشگاه رسمی کیه وو
زمان : 19/08/1387 ساعت 17:30
کیه وو؟-؟یوونتوس
هفته یازدهم سری ا دیدار کیه وو برابر یوونتوس. یوونتوسی ها پس از پیروزی های بزرگ به مصاف حریف دیگر می رود. در ده دیدار اخیر این دو تیم 9 پیروزی و یک تساوی به همراه 23 گل زده و 9 گل خورده برای یووه ثبت شده است. بنابر این قدرت یووه در مصاف میان این دو تیم کاملا احساس می شود. فصل گذشته در دیدار برگشت دو تیم تن به تساوی یک بر یک دادند تا تنها تساوی رقم خورد. در دیدار رفت نیز یووه با یک گل پیروز شده بود. در فصل 2003 یووه با نتیجه 4 بر 3 مقابل حریف پیروز شده بود که یک دیدار پر گل را در کارنامه دیدارهای یووه برابر کیه وو ثبت کرده است. پیروزی 4 بر یک، 3 بر یک و 3 بر 2 ازدیگر برتری های پر گل یووه در دیدارهای اخیر است. در مجموع این دو تیم 12 بار به مصاف یکدیگر رفتند و یووه 10 پیروزی، 2 تساوی، 26 گل زده و 10 گل خورده را به دست اورده است. از میان این 12 بازی 10 در سری رقابت های قهرمانی ایتالیا برگزار شده و بانوی پیر 9 پیروز، 1 تساوی، 23 گل زده وو 9 گل خورده را کسب کرده است. تاکنون کیه وو پنج دیدار را میزبانی کرده و سیاه و سفیدپوشان شهر تورینو 4 پیروزی ( اخرین پیروزی خارج از خانه 13 مارس 2005 با نتیجه یک بر صفر )، یک تساوی ( اخرین تساوی خارج از خانه 18 ژانویه 2006 با نتیجه یک بر یک )، 11 گل زده و 4 گل خورده را از ان خود کرده اند. جان لوئیجی بوفون، الکس دل پیرو، لیلیان تورام، دیوید ترزگه و زامبروتا با حضور در 5 دیدار بیشترین حضور را به خود اختصاص داده اند و ترزگه با 4 گل زده در صدر گلزنان یووه در این دیدار ایستاده است و دل پیرو با 2 گل در رده دوم قرار دارد
منبع : یوونتوس دات آی آر
این هم از پیش بینی خودم :
یوونتوس 3 - کیه وو 1
يووه 3-0 كيه وو