احتمالا شما دیر متوجه شدین و اونا دیتا بیس رو برداشته بودننقل قول:
Printable View
احتمالا شما دیر متوجه شدین و اونا دیتا بیس رو برداشته بودننقل قول:
فرشید جان بهترین کار رو کردی :8:... چون هر چی بین درس خوندن وقفه بیفته آدم انگیزش را از دست میدهنقل قول:
قبولیش نسبت به دانشگاه دولتی خیلی آسونتره ... البته برای رشته من اینطوریه رشته شما رو نمیدونم
مطمئن باش اگه این یکماهه حسابی بخونیم حتما قبول می شیم :10:
به به آقا حامد ... چه عجب سر زدی به ما:27:نقل قول:
حامد جان من که کاری نکردم:20: ... ایشالا ساله دیگه خبر قبولیتو همین جا ببینم:10:
شاد باشی حامد جان :11:
سارینا جان کم پیدایی؟؟!!
تورو خدا دعا کن من قبول شم
از شنبه میخوام بشینم بخونم
اینجام کمتر میام
ایشالله هممون باهم قبول بشیم
کم پیدا نیستم ها:21:
یه برنامه ریزی کردم واسه این یک ماهه ... بین ساعتای استراحت میام ببینم انجمن چه خبره... به خاطر همین کمتر می تونم بیام:27:
فرشید باور کن اگه همین یکماه را تلاشمونو بکنیم حتما قبول میشیم ... از شنبه شروع نکن از همین فردا شروع کن:8:
از ته قلب دلم می خواد همه بچه های این جا قبول بشن:10:
نه از فردا نمیتونمنقل قول:
خداکنه همه قبول بشن ما هم قبول بشیم:46:
آزمون علمی کاربردی خوبیش اینه که تست عربی نداره ... ولی به جاش ریاضی داره با ضریب 3.... ولی بیشتر باید رو دروس تخصصی وقت گذاشت چون ضریب کلیش 10 هست
خوش به حالت حداقل میدونی که چیو بیشتر بخونینقل قول:
انجوری بهتر به نتیجه میرسی
از ته قلبم آرزو نه (دعا)میکنم که تو و همه عزیزانی که اینجا میخوان امتحان بدن قبول بشن:10:
سلام دوستان
من آدم خیلی درس خونی بودم یعنی از 5 دبستان تا الان عین خر می خونم یعنی به قولا خرخونم الان هم ترم آخر کاردانی برق هستم و به یه چیزی رسیدم
متاسفانه تو ایران خیلی بدبختی زیاده چه جوری مثلا؟؟؟
من خودم به شخصی یک کتاب رو 100 بار می خونم با دقت و کلی نکته برداری و بساط ولی یکی میاد یک دور هم نخونده به خاطر اینکه مثلا استاد رفیقش هست یا قوم و خویش یا همشهریش هست نمره می ده و به من بدبخت نمره خودم رو که نمی ده هیچ کم هم می کنه
من الان دارم فوق دیپلم برق رو می گیرم و خیلی خرخونم ولی هیچی از برق نمی دونم نه اینکه درس ها رو بلد نیستم نه منظورم اینه که اصولی آموزش نمی دن
دانشجو یعنی اینکه کسی دنبال دانش بره ولی تو دانشگاههای مملکت ما 99 درصد دانشجوها دوست دارن استاد بمیره و یک هفته تعطیل بشن
دانشگاه تو ایران مثل قیف وارونه می مونه که به زور می چپونن داخل ولی عین چی می ریزن بیرون و هیچ علمی ندارن یکیش خود من ولی تو خارج عین چی می رن داخل بعد برای مثلا یک لیسانس باید 7 سال درس بخونن و وقتی میان بیرون مخ هستن در حالی که اگر برای ایرانی جماعت این کار رو بکنن من شرط می بندم تو دنیا از نظر علم اول نباشیم لااقل دوم هستیم چون تحقیقات اثبات کرده که تو جهان 1-ایرانی ها 2-فلسطینی ها 3-لبنانی ها این سه کشور دارای باهوش ترین افراد هستن
اینا رو گفتم که این نتیجه رو بگیریم که:
درس و دانشگاه و مدرک و اینا ملاک نیست ملاک علم و فهم هست هر چند تو ایران برعکسه ولی باید جا بیافته که اصل و ملاک علم و فهم هست نه مدرک در ضمن تو ایران بی عدالتی خیلی هست تو همه ی زمینه ها من از این دولت عدالت محور چیزی ندیدم شاید هم بعدا نشون داده بشه خلاصه اینکه دنبال مدرک و دانشگاه باشید اما هدف اول نباشه هدف یادگیری و خدمت به کشور و اقتصاد کشور باشه نه مدرک
می بخشید اینقدر صحبت کردم آخه این تجربه ی یک عمر خرخونی کردن و این برنامه ها بود
با تشکر
بای
راستی
یه چیزی هم اضافه کنم که من برای کنکور اصلا نمی خونم بلکه می خوام با اون اطلاعاتی که دارم برم داخل چون دوست ندارم جای یکی رو بگیرم که واقعا حقش هست و لیاقتش رو داره و هدفش درس خوندن هست وگرنه من سه سوت با خرخونی در عرض 3 ماه می تونم دولتی قبول بشم حالا صنعتی شریف نه لااقل علی آباد کتول می شم
خواستن توانستن است
جیگر بابا اگه بخونی مثل من حالت گرفته نمیشه که در همین کنکوری که دادم آزاد و میگما رتبه آخرین نفر بشه 110 اونوقت من میشم 137 میدونم سخته و لی چیکارکنم قبول نشدم دیگه شاید اگه مدار منطقی(3.3-) رو نمی زدم قبول میشدم .
حتما برو بخون و به چیز دیگه هم فکر نکن میتونی تو همین مدت کمم که شده خوب بخونی و قبول بشی
یادت نره انشا الله... رو بگی
موفق باشی