[QUOTE=AryanLand;4841478]سلام.
لینکها همه سالم هستن به این پست ماجعه کنید.
[PHP]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4630184&postcount=238[/PHP]
آقا باور کن ارور میده:connection timed out!:41:
[QUOTE=AryanLand;4841478]سلام.
لینکها همه سالم هستن به این پست ماجعه کنید.
[PHP]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4630184&postcount=238[/PHP]
آقا باور کن ارور میده:connection timed out!:41:
[QUOTE=hirondelle;4841643]سلام.نقل قول:
این ارور مال لینکها نیست مال کانکشن شماست .توی مدت زمان معمول نمیتونه وصل بشه به سایت مربوطه.من همین الان تست کردم لینکها همه میره واسه دانلود شما یکبار قطع و وصل کن ببین درست میشه یا نه.در ضمن حجم فایلها هم زیاده ها,اگر با دایل آپ میخوای دانلود کنی به مشکل میخوری.اگر اینترنت پر سرعت نداری بگو برات رو سی دی میزنم با پست میفرستم.:11:
ممنون از لطفت:10:
ADSL دارم ، از پارس آنلاین ( که معمولا باهاش به مشکل بر میخورم،مثل همین مورد).چاره دیگری نداره؟اگه ین مشکل حل بشه ، عالی میشه.من تو دانلود فایل های دیگه هم به مشکل برخوردم.
راستی به دانلود منیجر ربط نداشته باشه؟چون صفحه اش میاد ،ولی دان نمیشه
نقل قول:
سلام.
اتفاقا" میتونه ربط داشته باشه.منم از پارس آنلاین دارم ,خیلی خوبه سرعت دانلودم به 250kb/sec هم میرسه.دانلود منیجرت چیه؟ من با IDM کار میکنم خوبه یه تست بزن ببین چی میشه.:11:
میخوام یه هارد فرمت اساسی بکنم(با DOS) ، چون احتمالا ویروس ها با کاسپر و نود و ایوست و ... پاک نمیشه و حتما این خودشم تاثیر داره (مخصوصا که قطع و وصل هم میشه).
منم همونIDM زدم،ولی میگم ،مشکل بیشتر باید از ویروس باشه.نه؟(راستی اینا به این تاپیک اصلا ربط نداره ها!)
نقل قول:
سلام.
میتونه از اونم باشه البته اگر از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده میکنی از اونم میتونه باشه.یعنی احتمال بیشتر میتونه از اون باشه.:11:
سلام آقا کسی میتونه نقشه مالزی رو برای گارمین اینجا آپ کنه یا لینک بده.من HD2 دارم برای گارمین این گوشی میخوام.البته اگه بقیه رو هم بده ممنون میشم / نقشه جدید البته من 1 اصفهان دارن الان ولی قدیمیه / خیابون جدید ها توش نیست/اصفهان / تهران / مالزی /
با تشکر از Arian Land عزیز،گارمین رو از ir-tci گرفتم ،اما یه مشکل دیگه برام پیش اومده:
پسوردی رو که genrate کردم،قبول نمی کنه ،یعنی بعد از این که فایل sw.unl رو تو پوشه گارمین کپی می کنم و دوباره برنامه را باز می کنم،4 تا گزینه میاد:
1-Purchase & Go
2-Begin Free trial
3-Enter Product Kay
4-Connect to Garmin GPS
کمک می کنید؟:46:
آقا توی گارمین من نمیتونم یه آدرس سرچ کنم ؟ باید حتما آدرسشو روی نقشه بدونم تا بتونم به اونجا برم ؟ آخه قسمت آدرس کار نمیکنه .
آره ، یه دونه توپش رو گیر آوردم،دیگه اصلا نیازی به و ی پ ی ا ن و اینجورچیزا ندارم! غیر از facebook همه چی رو باز می کنه(راستی راهی نیس برا sign up تو facebook؟)نقل قول: