گلدون قبلیو که قرار شد قلمه کنی ، به کجا رسید؟موفق شدی قلمه بزنی یا نه؟ یه عکس ازش بذار
اینم عشق من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
گلدون قبلیو که قرار شد قلمه کنی ، به کجا رسید؟موفق شدی قلمه بزنی یا نه؟ یه عکس ازش بذار
اینم عشق من :
تنها قلمه ای که برام سالم مونده همین یکیه
این چندتا رم جدید گرفتم که فعلآ بعد از این 15 روز مشکلی ندارن.
مشکله اینا هم این بود که برگهای پایینی که گفتم بی حس میشدن و برگها لوله میشدن نهایتآ هم میفتادن که بخاری رو روشن کردم گذاشتم چند روز کنار بخاری و خوب شدن فعلآ
اما این قرمزه یه عالمه از یه نوع آفتی زیر برگها و دمبرگها داشت که توی کتاب نوشته بود اسمش شپشک آرد آلوده که سفید بود و اطرافش مثل آرد درست شده بود که با پنس برداشتمشون و با ابره خیس شستم و الان دیگه نیست. فقط برگهارو سوراخهای ریز کرده بود.
جوونه های سرشاخه هارم میزنم
فقط نمیدونم چرا قلمه های قبلی خراب میشن .
مثلآ همین قرمزه رو یه قلمه ازش گرفتم که بعد از یه هفته هر 3تا برگش از نوک شروع به نکروز شدن یا همون قهوه ای و خشک و چروک شدن کرد
زمانی که میخواهی گلدونی رو بخری اول بایستی کاملا چک کنی که آفتی نداشته باشه وگرنه با دستای خودت آفت رو به محل نگهداری گلهاتون میارین . مبارزه با شپشک هم مشکله و چون در حد یه گلدونه همون کاری که کردی خوبه و مدام چک کن تا اگه پوره ای مونده اونو از بین ببری .
گلدونای قشنگی داری . من فکر میکنم دلیل از بین رفتن قلمه هات کم آبی باشه . هیچ قلمه ای در این لیوان ماسه با این درجه خشکی که داره نمیتونه دوام بیاره . ماسه بادی بافت سبکی داره و سریعا آب رو از دست میده لذا شما باید مرتب آبیاری کنی تا آب اضافه از سوراخهایی که در زیر لیوان کردی خارج بشه و چند بار هم اگه بتونی در روز اونو با آب غبار پاشی کنی تا رطوبت رو بالا ببری ، خیلی خوبه.
امیدوارم که همیشه گلهات شاداب باشند.
لطفا درباره شرایط نگهداری گل گهواره موسی توضیح دهید. با تشکر
منکه تا کنون اسمش رو هم نشنیده بودم ، لطفا یه عکس ازش بگذارین تا ببینیم گلش هم مثل اسمش عجیبه یا نه
سلامنقل قول:
اسم صحیحش موسی در گهواره هستش که همون برگ بیدی خارجی هست
و در تابستان نیاز به آبیاری روزانه و در زمستان در شرایط عادی آبیاری 4 روز یکبار و یا هفته ای یکبار رو لازم داره.
اینها اطلاعاتی بود که من داشتم و اینهم براتون با سرچ پیدا کردم که البته بیشتر اگر بگردین هست
نقل قول:
خانواده کامليناسه
برگ بيدي خارجي
همچنين برگ بيدي خارجي يا ترادنس کانسيا برگ بيدي ديگري است که براکتههاي قايقي شکل آن در برگيرنده گلهاي سفيد ميباشد. به اين دليل در فارسي به اين گياه موسي در گهواره ميگويند. تکثير ترادنس کانسيا بوسيله قلمههاي ساقه است.
آيا ميتوان گياهان سخت ريشه زا را در کنار گياه برگ بيدي، ريشه دار کرد؟
ريشه دار کردن گياهان سخت ريشه زا به کمک مواد هورموني و اکسينها صورت ميگيرد. اما استخراج اكسين مراحل پيچيدهاي دارد كه فقط در آزمايشگاههاي مجهز صورت ميگيرد. با قرار دادن قلمههاي برگ بيدي در كنار قلمه گياهان سخت ريشه زا امکان استخراج اکسين از برگ بيدي و در اختيار گذاشتن آن براي گياه ديگر امکان پذير نيست. شاخههاي برگ بيدي سريعالرشد هستند و چنانچه تحت مراحل خاص استخراج، تخليص و جداسازي هورموني قرار گيرند امكان استخراج اکسين از آنها وجود دارد.
برگ بيدي جزء گياهان آپارتماني است و در بيشتر فضاي گلخانهها بشرط آنکه از نور غير مستقيم و حداقل برخوردار باشد در يک خاک معمولي به خوبي رشد ميکند.
دمای مناسب: 16 تا 21 درجه سانتی گراد.
رطوبت:در تابستان احتیاج به رطوبت بالائی دارد و نیازمند آبیاری روزانه است.
نور:به سایه تمایل بیشتری دارد.اتاق بهترین جای نگهداری آن است.
مراقبتها:در فصل رشد،خاک آن همواره مرطوب باشد.زمستان کمتر آب می خواهد.در تابستان هفته ای یکبار به آن
غذا دهید.گلدان بزرگ خوب نیست.
تکثیر: در بهار یا تابستان از شیوه قلمه زدن استفاده کنید.
آقا فرشید دست شما درد نکنه، خیلی جالب بود و جالب تر اینکه من یه قلمه از این گل دارم و ریشه دار شده اما اسم اونو تا الان نمیدونستم که به لطف شما فهمیدم . به سادگی هم ریشه دار میشه و گل بسیار جالبی داره
حسین جان یه اسم دیگه هم که برگ بیدی رو با اون نام خطاب میکنن " یهودی سرگردان" هست
سلام.
ممکنه کمکی هم به گلدونه پتوس من بکنین:41:
چند وقتیه روی چندتا از ساقه هاش تاول های تقریبا سیاهی دراومده
بعضی از برگهایی هم که تازه در اومدن لوله میشن و نصفه سیاه میشن
لبه ی دمبرگ ها (؟) هم همین طور
در مورد کنه ریز قرمز:devil::devil:( دونه های ریز قرمزی که بیشتر زیر برگ ها هستن و اگه بهشون دست بزنید تکون میخورن و چیزی شبیه تار عنکبوت هم تولید میکنن ) هم میشه بگید چه کار باید بکنم داره یاس رازقیمو میخوره :37::37: من فقط تونستم با اب و اسفنج تمیزش کنم
آقا فرشید ممنون .