شما تو دومي فقط زمان رو كند كردي.
بلكه بايد تعداد حركات و فريم ها رو بيشتر ميكردي. به اين ترتيب كه مثلا بهن دو حركت يه حركت ديگه هم ميساختي تا حركت كلي بهتر بشه.
موفق باشي♥♥♥
Printable View
شما تو دومي فقط زمان رو كند كردي.
بلكه بايد تعداد حركات و فريم ها رو بيشتر ميكردي. به اين ترتيب كه مثلا بهن دو حركت يه حركت ديگه هم ميساختي تا حركت كلي بهتر بشه.
موفق باشي♥♥♥
من هم یه متحرک ساختم بلاخره:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي باحاله آرام جان.
فقط چرا موقع گردش تابلو خود شكلك ميلرزه و بالا پايين ميشه؟!!
خواهش می کنم سعید جان با حالی از خودتونهنقل قول:
آخه وقتی حرکتی نداشت خیلی بی خودی به نظر می رسید این حرکت رو براش اضافه کردم که بی کار نمونه:13:
حالا بزار بيكار بمونه ، اين يكي پس لرزه نداره:↓
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايبرشات سايبر شات!:21:
من چند تا درست كرديم سعيد ولي تصويرم الكي به لرزهمافتاد نميتونستم كنترل كنم.فكر كنم لايه ها هماهنگ رو هم نيست .چه كنم ؟؟نقل قول:
معمولا اين مشكل زياد پيش مياد ، واسه منم بار ها پيش اومده!
چون توي فتوشاپ اين لايه ها گاهي با تغيير مكان و موقعيت همراهه توي ايميج ردي تو هر فريم ترتيب قرار گرفتن خراب ميشه و هرلايه از جاي خودش تكون ميخوره و در اطراف قرار ميگيره و باعث ايجاد لرزه يا نا هماهنگي ميشه.
يا اينكه در حين تنظيم فريم ها و لايه ها بار ها به فتوشاپ و ايميج ردي نقل مكان بشه ، چون كوچكترين تغيير در لايه بعد از قرار گرفتن لايه ها در فريم ها و وضعيت خودشون باعث آشفنگي ميشه.
البته ميشه با دقت بيشتر خطر احتمال اين مشكل رو كاهش داد.
چون ممكنه يه وقت شما داري روي يه انيميشن تقريبا بلند ( كه معمولا نميشه انميشن هاي بلند با اين برنامه ساخت) كار ميكني و تعداد زيادي لايه و فريم داري و با كوچكترين اشتباهي تمام كارت خراب ميشه.
موفق باشي♥♥♥
خوب ثابت بمونهنقل قول:
ما که نگفتیم نمونه
فقط مثل اینکه یه موتور برقی بهش اضافه کردن که این پرچم رو بچرخونه:5:
خب مثلا اگه خود اين شكلكه بخواد اونو بچرخونه زورش ميرسه؟!نقل قول:
قط مثل اینکه یه موتور برقی بهش اضافه کردن که این پرچم رو بچرخونه
با اين دستاي استخوني و لاغري كه اين داره نميتونه تابلو به اين بزرگي رو تكون بده!
از شوخي گذشته دستاش خيلي باريكه.
اگه ميتونستي يه خورده گوشتي ترش بكني بد نبود.
موفق باشي♥♥♥
برای دستاش چیکار کنم تا بهتر بشهنقل قول:
آخه هر کاری می کنم بهش نمی یاد؟؟
راستی این قلب هایی که با موفق باشی می فرستی توی ie من نمایش داده نمی شه ...
خیلی ممنون:11: