5700 بگیرید حال کنید
Printable View
5700 بگیرید حال کنید
خيلي از دوستان هستند که هنوز از امکانات و برتريهاي اين گوشي اطلاعي ندارند.پس بهتره روشنشون کنيم:البته اين توضيحات جهت مقايسه ي اين گوشي نيست ولي در بعضي موارد نياز به يک مثال کوچيک هست.خوب حالا ميپردازيم به روشن کردن جزييات اين گوشي:اول از همه سراغ ال سي دي اين گوشي ميريم:همونطور که ميدونيد ال سي دي اين گوشي داراي 16 ميليون سلول رنگي و با رزولوشن 240.320 ميباشد که از اين نظر کاملا با گوشيهايي مانند ان95 و 6300 يکسان هست.سپس سراغ سيمبين اين گوشي ميريم که از اين نظر نيز از سيمبين سري 60 ورزن 3 os 9.2 بهره ميبرد که البته از اين لحاظ نيز کاملا با گوشيهايي مانند ان95 و 6121 يکسان ميباشد.سپس سراغ بلوتوث اين گوشي ميرويم که داراي پروفايل a2dp ميباشد يعني شما ميتوانيد با هدست بلوتوث اهنگ رو با صداي استريو گوش کنيد که از اين نظر نيز با ان95 يکسان هست(گوشيهاي قبلي نوکيا مانند ان73 و ان70 اين امکان رو نداشتند).اکنون سراغ دوربين اين گوشي ميرويم :به نظر من وقتي اسم دوربين 5700 و عکاسي در شب بياد بايد ياد انواع نويزها و بي کيفيتيها در عکس بيفتيم چون عکسهاي اين گوشي در شب از لحاظ نويز وحشتناکه ولي عکسهاي اين گوشي در روز در حد يک 2 مگاپيکسلي متوسط هست.اين گوشي قابليت فيلمبرداري با فرمت mp4 را دارا ميباشد و همچنين دوربين اين گوشي از فلاش led قوي بهره ميبرد.سپس به سراغ مموري کارت اين گوشي ميرويم:اين گوشي مموري کارت ميکرو اس دي(trans flash)را ساپورت ميکند و قابليت ساپورت حداکثر 2 گيگ رم را دارا ميباشد.البته در فريم وير جديد اين گوشي قرار است ميزان ساپورت رم گوشي افزايش يابد(ان 73 رمهاي ميني اس دي را ساپورت ميکند.اين جمله مقايسه نيست بلکه براي اگاهي ديگران است).اما سراغ سرعت اين گوشي ميرويم.:اگر شخصي با 5700 شما کار کند و شما قبلا به او نگفته باشيد که اين گوشي سيستم عامل دارد مطمئن باشيد ان شخص هرگز نخواهد فهميد که اين گوشي از سيمبين سري 60 بهره ميبرد.سرعت اين گوشي انقدر زياد است که در هنگام کار با ان(به خصوص باز کردن گالري)احساس ميکنيد با يک گوشي جاوا کار ميکنيد که البته دليل سرعت بالاي اين گوشي بهره بردن از سي پي يوي 369 مگاهرتزي ميباشد که از اين لحاظ اين گوشي از تمام گوشيهاي هم رده و حتي گرانتر خود قويتر است.سپس سراغ صداي اسپيکرهاي بيروني اين گوشي ميرويم.بايد اقرار کنم که پرتاب صداي اين گوشي واقعا کم است ولي از کيفيت بسيار بالاي برخوردار است.کساني که بدنبال کلاس گذاشتن هستند و دوست دارند صداي گوشيشون در حد ان73 باشه بهتره 5700 رو نخرند چون بلندي صداي اين گوشي دقيقا مانند ان70 ميباشد ولي با کيفيتي عالي و. استريو.و اما سراغ هندزفريهاي اين گوشي ميرويم:هندزفريهاي اين گوشي دقيقا شبيه به هندزفريهاي گوشيهاي سري دبليو سوني اريکسون هستند و همچنين هندزفريهاي اين گوشي مانند هندزفريهاي سري ان70 موزيکال و ان73 موزيکال داراي ريموت کنترل هستند.بلندي صداي هندزفريهاي اين گوشي عالي است ولي بدليل نداشتن تنظيم مگا باس (مانند انچه که در تنظيمات اکولايزر سري دبليو سوني اريکسون و)از ميزان باس کمتري برخوردار هستند که البته با استفاده از تنظيمات زير ميتوان تا حدودي باس هندزفري اين گوشي را شبيه به مگاباس سوني اريکسون کرد:همونطور که ميدونيد تنظيم اکولايزر 5700 داراي 5 قسمت ميباشد پس به ترتيب از سمت چپ :اولي رو تا اخر بالا ببريد.دومي يک خانه پايينتر از اولي.سومي از وسط دو خونه بياييد پايينتر.چهارمي رو فقط يک خونه ببريد بالا.پنجمي رو فقط دوخونه ببريد بالا
به خدا منبع تمام اين پست خودم هستم.فقط قسمت اخر رو که در مورد تنظيم اکولايزر هست از سايت ديگه اي برداشتم.
منظورتون از این جمله چیه؟؟(دکمه ی 3 کمی بیرونه)من اصلا متوجه منظورتون نمیشم چون چنین چیزی توی گوشیم ندیدم!!!
سلام بر شما دسوتان آقا جان واسه اکثر برو بچه های این تاپیک دکمه ی شماره ی 3 یه خورده زده بیرون ولی واسهمن اینطور نیستنقل قول:
مال من پایینش یه خورده انحنا داره و جوی ساتیکش لق شده و یه خورده هم پایینش لق شده البته این عیوب از نظر من مورد نداره
فعلا...
دوست گلم شما تو گوگل برنامه های نوکیا سری 60 ورژن 3 رو به فارسی سرچ کن بلاخره یه چیزایی پیدا می کنی این عبارت رو سرچ کن ::::::::::نقل قول:
دانلود برنامه سری 60 ورژن 3 یا دانلود برنامه Symbian s60 3rd Edition
یا حتی می تونی به این سایت بری : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یه کار دیگه اینکه می تونی برنامه های جاوا رو واسه گوشیت دانلود کنی
مشکلی بود در خدمتم
فعلا...
بابا همه گفتند که صدای باس 5700 عالیه ولی اینجا نوشته ضعیف !!!!نقل قول:
بالاخره تکلیف چیه؟
دوست عزیز این یک قسمت از آدرس ریویو که زده بودم اومده سه گوشی N91 3250 و 5700 را با هم مقایسه کرده.5700 باس نسبت به N91 سنجیده .حتما review هم بخون.5700 باس بدی نداره می تونه خیلی ها هم راضی کنه.نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سایت برای بازی های این گوشی معرفی کنین
من میخواستم این گوشی رو بگیرم که یک چند تا سوال برام پیش اومد:
1-این گوشی روش نرم افزاری برای نمایش فایلای آفیس و pdf داره؟
2-قاب گوشی قابل تعویضه؟(منظورم اینه که راحت عوض میشه یا خیلی سخته؟)
3-حالت گوشی یکم دخترونه نیست؟
4-این گوشی چه رنگایی داره؟
قراره بسازننقل قول:
من میخواستم این گوشی رو بگیرم که یک چند تا سوال برام پیش اومد:
1-این گوشی روش نرم افزاری برای نمایش فایلای آفیس و pdf داره؟
اینو دیگه نمیدونمنقل قول:
2-قاب گوشی قابل تعویضه؟(منظورم اینه که راحت عوض میشه یا خیلی سخته؟)
وا, چه حرفا....بلا به دورنقل قول:
3-حالت گوشی یکم دخترونه نیست؟
مشکی.قرمز.سبز زیتونینقل قول:
4-این گوشی چه رنگایی داره؟