دسته وصل کن شاید فرجی شد
Printable View
دسته وصل کن شاید فرجی شد
اونو که کلا حساب نمیکنهنقل قول:
آره اون دکمه کلا کار میکنه ....:46:نقل قول:
فقط وقتی میزنم 2 تا محل سیو میاد رو یکیش که میزنم yes و no میاد بعد رو yes که میزنم یه ارور میاد که فکر کنم میگه نمیشه سیو کرد...میگه باید memercard داشته باشی.(از همونا که میزنن به ps2 تا بازی هاشون سیو بشه....)
حالا چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟/:41:
تو بخش CONFIG روی memcards کلیک کن . ببین تیک هاشون زده شده یا نه.در ضمن قبلا هم با pcsx بازی کردی؟؟سیو می شد؟نقل قول:
کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟نقل قول:
آره تیک هاشون زده شده..آدرسشم یه جایی هست که خود بازی نصب شده.(memcards\Mcd001.ps2)نقل قول:
دوتا فایلشم به رنگ آبی دراومده. یه بار از این حالت در آوردمش ولی دوباره آبی شد...:41:
تا حالا هم با pcsx بازی نکردم....
ای بابا ...تو رو خدا یکی کمک کنه......:19:
کسی میدونه مشکل اسلوموشن شدن هنگام بازی از چیه؟الان من god of war 2 آخرین نسخش که اجرا هم میشه را نصب کردم دموها بدون کمترین مشکلی نمایش داده میشه ولی همین که میره تو بازی انگار صحنه آهسته هست و نکته دیگشم اینکه اینطرف و اونطرفم نمیره لامسب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی واسه takken 5 هم همین مشکل بود...
سلام دوستان من این بازی رو دانلود کردم نوشته بود برای کامپیوتر هست حالا که دانلود کردم می بینم که با مبدل اجرا می شه
من نسخه یک این بازی رو اصلا بازی نکردم ....
من این اول بازی گیر کردم این بت بزرگه رو چطوری نابود کنم هی میرم توی اون تیرکمان بزرگه (نمی دونم منجنیه یا تیرکمان بزرگ هست اون اول بازی هست ) به طرفش که پرتاب می شم با دستش من رو می گیره و محکم به دیوار می زنه اینجا رو چطوری رد کنم
اعصاب به من نگذاشته
الو کسی نیست جواب ما رو بده