قضیه این مصوبه مجلس چیه!؟
بالاخره مدت سربازی کم شده یا زیاد شده!؟
واسه لیسانسه ها 6 ماه از 24 ماه کسر میشه یا از 18 ماه!؟
خیلی بدجور شدهنقل قول:
واسه لیسانس 4 ماه از 24 ماه
6 ماه رو از 24 ماه کم میکنن!نقل قول:
مدير كل مشمولان ستاد كل نيروهاي مسلح با اشاره به مصوبه امروز مجلس درباره دوره سربازي گفت: طول خدمت سربازي تا سال 1390 تغييري نخواهد كرد.
سردار موسي كمالي در گفتوگو با ايسنا، درباره مصوبه اخير مجلس شوراي اسلامي درباره مدت خدمت سربازي، گفت: بر اساس طرح مجلس شوراي اسلامي كه از سوي كميسيون آموزش و براي بها دادن بيشتر به ميزان تحصيلات مشمولان سربازي به تصويب رسيده است، مدت مبناي خدمت سربازي 24 ماه تعيين شده است.
وي افزود: بر اساس اين مصوبه، مشمولان داراي ديپلم از دو ماه، فوقديپلم چهار ماه، ليسانس شش ماه، فوق ليسانس هشت ماه و دكترا 10 ماه معافيت در خدمت سربازي بهرهمند خواهند شد.
سردار كمالي تصريح كرد: با تصويب و اجراي اين طرح عملا مبناي مدت سربازي نزديك به 95 درصد از مشمولان افزايش خواهد يافت و در كمتر از پنج درصد، مدت سربازي مشمولان تغييري نخواهد نكرد.
وي در ادامه اظهار كرد: تا سال 1390 اين مصوبه اجرا نخواهد شد و تا آن زمان مصوبه فعلي كه از سوي مقام معظم رهبري و فرماندهي كل قوا ابلاغ شده، اجرا ميشود و سربازان در حال خدمت، نگران افزايش طول خدمت سربازي نباشند.
مدير كل مشمولان ستاد كل نيروهاي مسلح در پايان خاطرنشان كرد: مبناي دوره فعلي خدمت سربازي براي كليه مشمولان در مناطق عملياتي 16 ماه، مناطق محروم و بد آب و هوا 17 ماه و ساير مناطق 18 ماه است و علاوه بر اين از مدت خدمت كليه مشمولان ليسانس يك ماه، فوقليسانس دو ماه، دكترا سه ماه و فوق دكتراي تخصصي چهار ماه كسر ميشود.
----------------------------------------------------------------------------------------کد:http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=53618
حالا من یه سوال برام پیش اومده.
طبق قانون قبلی برای کارشناسی ها 6 سال معافیت تحصیلی وجود داشت، اما با این قانون 1 سال از این 6 سال کم شده!! (رو چه حسابی نمیدونم واقعا!). من درسم 5.5 سال طول میکشه یعنی 1 ترم بیشتر از 5 سالی که اینا مصوب کرد. یعنی به خاطر این یک ترم من باید درسم رو نیمه تموم رها کنم و برم خدمت؟!:41:
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا... یعنی این قانون برای ماها هم اعمال میشه یا ورودی های بعد از ما؟ بعدشم اینکه برای کسایی که میخواستن ارشد شرکت کنن 6 ماه فرجه میدادن، الان این فرجه 6 ماهه رو هم برش داشتن؟!
ولی تا سال 1390 تغیر نمیکنه مدت سربازی ها
دوستان اخیرا اخبار در مورد تصویب یه قانون جدید در مورد سربازی صحبت میکرد ، چی بوده موضوع ؟
اقایون سوالمو باز تکرار میکنم:
اگه کسی متولد شهریور 71باشه تا کی می تونه از کشور خارج بشه؟(با تصویب قانون جدید)
آقا من رفتم نظام وظیفه
ولی اینقدر شلوغه اصلا نمیشه نزدیکش بری
هیچ راه دیگه ای نیست ک من سوالمو بپرسم؟
راستی کسی نمیدونه این قانون 2 سال پشت کنکور موندن تا کی ابلاغ میشه؟
واسه لیسانس 6 ماه از 24 ماه کم میشه . و یک ماه هم که چند ماه پیش قرار شد کسر بشه .نقل قول:
در واقع لیسانس کلا 17 ماه خدمت می کنه .پ
موفق باشید :)
برای دانشجویان دانشگاه پیام نور معافیت تحصیلی از 6 سال به 7 سال ارتقا یافته . و دانشجوی پیام نور میتونه تا 7 سال از معافیت تحصیلی استفاده کنه .نقل قول:
حالا من یه سوال برام پیش اومده.
طبق قانون قبلی برای کارشناسی ها 6 سال معافیت تحصیلی وجود داشت، اما با این قانون 1 سال از این 6 سال کم شده!! (رو چه حسابی نمیدونم واقعا!). من درسم 5.5 سال طول میکشه یعنی 1 ترم بیشتر از 5 سالی که اینا مصوب کرد. یعنی به خاطر این یک ترم من باید درسم رو نیمه تموم رها کنم و برم خدمت؟!:41:
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا... یعنی این قانون برای ماها هم اعمال میشه یا ورودی های بعد از ما؟ بعدشم اینکه برای کسایی که میخواستن ارشد شرکت کنن 6 ماه فرجه میدادن، الان این فرجه 6 ماهه رو هم برش داشتن؟
برای دانشگاه های دیگه را خبر ندارم .
موفق باشی :)
مرسینقل قول:
برای دانشجویان دانشگاه پیام نور معافیت تحصیلی از 6 سال به 7 سال ارتقا یافته . و دانشجوی پیام نور میتونه تا 7 سال از معافیت تحصیلی استفاده کنه .
برای دانشگاه های دیگه را خبر ندارم .
خبر نداری که اگه پیام نور قبول شی میشه دوباره کنکور بدی یا نه؟
منظورم اینه که یه رشته توی یه دانشگاه دولتی قبول بشی و بری اون رشته؟
ممنون