با سلامنقل قول:
اول جی-پی-آر-اس فعال بود وفقط من گوگل رو باهاش بازکردم ولی الآن دو سه هفته است که
sms
gprs
mms
فعال نیست
البته اصفهان تحت آزمایش و بهینه سازی هستش
Printable View
با سلامنقل قول:
اول جی-پی-آر-اس فعال بود وفقط من گوگل رو باهاش بازکردم ولی الآن دو سه هفته است که
sms
gprs
mms
فعال نیست
البته اصفهان تحت آزمایش و بهینه سازی هستش
من تنظیمات mms رو درست انجام میدم ولی کار نمیکنه وقتی فایلو میفرستم بعد مدتی error میده:41:
و وقتی تنظیماتو save میکنم میزنه
تایید انجام نشد تنظیمات انجام نشد
گوشی من هم w810 است
چی کار کنم :41:
من به 2225 اس ام اس زدم
تنظيمات امد و ذخيره هم شد + تنظيمات ام ام اس
ولي يك Page هم نتونستم باز كنم ، وقتي يك Page رو ميخواي باز كني شروع ميكنه با كانكت شدن و يك دقيقه اي هست بعد هم قطع ميشه
گوشي هم Z530
وقتي يك ميليون نفر همزمان از اينترنت مجاني استفاده كنن از اين بيشتر هم ببايد توقع داشت
نقل قول:
خواهش میکنم، ببخشید دیر جواب دادم
اما الان خیلی خوشحال شدم که مشکلت حل شد ..... :11:
هدیه هم همونطور که گیگیل گفت 5 تومن هست، چون اعتبار اولیه همون 5000 تومنه و بقیش هدیه نوروزی هستش !!!
منم الان با ایرانسل دارم جواب شما رو میدم ... :20:
فکر نکنم ربطی داشته باشه . اگه اینجوری باشه ، اگه دولت اینترنت موبایل رو فعال کنه که یه روز IR-TCI می ره هوا !!!نقل قول:
در صورتی مشکل پیش میاد که بیش از ظرفیت استفاده بشه . مثلا ظرفیت 1 میلیون باشه ، بعد 2 میلیون کاربر استفاده کنن که اینجوری می شه .
علت این مشکلات برای اینکه هنوز دوران آزمایشی رو می گذرونه .
به گزارش گروه خبری Gsm به نقل از خبرگزاری فارس: رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات سیار از فعال شدن سرویس Gprs اپراتور اول (دولتی) از اوایل سال آینده برای تمامی مشترکان خبر داد.
علویان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: این سرویس برای تمامی مشترکان از جمله اعتباری در نظر گرفته شده است و مشترکان می توانند از اواخر بهار سال 86 از سرویس اینترنت استفاده کنند.
وی ادامه داد: هنوز برای هزینه این سرویس تصمیمی گرفته نشده است.
علویان گفت: با فعال شدن سرویس Gprs برای مشترکان اپراتور اول سرویس Mms ( ارسال صوت و تصویر ) امکان پذیر خواهد شد.
گفتنی است، در حال حاضر اپراتور اول حدود 16 میلیون مشترک در سراسر کشور دارد.
بعد راهي هست كه سرعت اين gprs بالاتر بره ؟
ir tci هر کاری کند سیستمش gsm و در ردیف پایین قرار داره و بعد اون Gprs و بعد edge
ir tci که نمیتونه همه bts ها رو عوض کنه اون موقع 13 سال دیگه شما باید منتظر بمونید:31:
آقا من گوشيم زيمنس cx65 هستش ولي نتونستم اينترنت را راه انداز ي کنم mms هم نت.ونستم راه اندازي کنم لطفا راهنمايي ام کنيد که دقيقا چکار کنم