سلام
موقع نصب دیسک دوم فورزا failed میده
برای چی؟
سلام
موقع نصب دیسک دوم فورزا failed میده
برای چی؟
دوست عزیز چون dvi هم ارسال دیتا بصورت دیجیتال هست نهایت کیفیت رو انتقال میده. من pc رو با dvi-hdmi وصل کردم و fullHD تصویر میگیرم. اگه از دوتا ورودی مانیتور استفاده کنید باید رو مانیتور دکمه source چیزی تو همین مایه ها باشه که بتونی سوئیچ کنی.(وقتی مانیتوری 2 3 ورودی داره 100% میتونی سوئیچ کنی)نقل قول:
رفیق دقیقا منم این مشکلو دارم اولش فک کردم لنز درایوم ضعیف شده که اومدم اینجا دیدم بقیه ام این مشکلو دارن خیالم راحت شد:27:نقل قول:
---------- Post added at 11:41 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
منم این مشکلو دارم البته فعلا روی این بازیا تست نکردم ولی روی nfs hp و cod mw و چنتا بازیه دیگه تست کردم که این ارورو میده the disk not suported میخواستم بدونم چارش چیه تا دوباره بتونم بازیشون کنم؟نقل قول:
یه سوال دیگه ام داشتم اینکه اگه من یه هارد اکسترنال بگیرم میتونم به کنسول وصلش کنم و بازیارو توش اینستال کنم؟
دوست من باید بازیهاتو با پچ 1.91 تهیه کنید.نقل قول:
بازیهای AP2.5باید متناسب با اپدیت فرمویر و داشبورد پچ شوند که lt2 با آخرین میتونی بازی کنی.نقل قول:
Halo Reach / Fable 3 / Need For Speed Hot Pursuit
Call Of Duty: Modern Warfare 2 / Call Of Duty: Black OPS
Assassin's Creed Brotherhood
دوست عزیز باید داشبورد به 13599 آپدیت بشه اگه lt2 داری مشکلی نداری آپدیت کن (با فلش مطمئنتر هست)نقل قول:
آقا یه سوال من رفتم امروز ال تی دو ریختم گیرز هم اجرا میشه اما دارک سولز فیفا و بتمن اجرا نمیشه میگه باید آپدیت کنی باید چیکار کنم تو رو خدا یکی کمک کنه؟
بله میتونید ولی از 16 گیگ فضای هارد ولی با روشهایی میشه هارد رو مثلا به 10 تا 16 گیگ تقسیم کنید ولی وقتی به کنسول وصل کنید فقط یک 16 گیگ میتونید استفاده کنید.نقل قول:
یه سوال دیگه ام داشتم اینکه اگه من یه هارد اکسترنال بگیرم میتونم به کنسول وصلش کنم و بازیارو توش اینستال کنم؟
یاعلی 110امین پست من بود
یا دیسک ات خش داره ویا به احتمال زیاد مثل همه هست مشکلت این بازی هایxgd3یه مشکلاتی به وجود آوردن که فعلا نمیشه تمام حجمشونو کپی کرد مشکل از اونه باید منتظر فریم ویرc4باشهنقل قول:
سلام و درود ...
دوستان .
چطور میشه تم روی دستگاه ریخت ؟ ایا به جز داشتن اکانت گلد هم میشه جوری تم ریخت ؟
الان برای خرید xbox دوستان چه مدلی رو پیشنهاد میدن؟
راستش اطلاعات چندانی ندارم.
با توجه به اینکه هر سال گرافیک بازیها بیشتر میشه ، الان چه مدلی رو بخرم که در واقع قطعه سخت افزاریش به روز باشه و تا چند سال بازیها رو برام با کیفیت بالا اجرا کنه؟
قیمتش هم اگه بگید ممنون میشم.
هر کدوم که قیمتش به جیبتون بخوره ! 360 ها همشون مثل هم هستند .نقل قول:
مگه میشه همشون مثل هم باشن؟نقل قول:
پس این slim و .... چین؟
از نظر قیمت مشکلی ندارم.
یه چیز میخام که جدید باشه نه اینکه تا یکی دو سال دیگه مثل fat از رده خارج بشه