دوستان عزیز، راهی برای دور زدن چک امنیتی فورزا پیدا نشده هنوز ؟ من بدن درد گرفتم میخوام فورزا بزنم !!!!!
دوستان عزیز، راهی برای دور زدن چک امنیتی فورزا پیدا نشده هنوز ؟ من بدن درد گرفتم میخوام فورزا بزنم !!!!!
پیدا شدهc4evaیه فریم ویر برای درایو هایpcداده که با استفاده از اون میشه کل حجم دیسک رو رایت کرد,نقل قول:
فعلا این فریم ویر در حالtestهست
راستی شما آفلاین میتونی بازی کنی ها برای لایو مشکل داره دیسک های فعلی
نقل قول:قضیه چیه؟ من Forza 4 بی هیچ مشکلی بازی می کنم!!! به لایو هم وصلم. دیسک دومشم نصب کردم:10:نقل قول:
ممنون میشم جواب بدید
چون چند بار پرسیدم و کسی جواب نداده
من یه اسلیم با درایو 0401 دارم
که دی وی دی کی هم داره
میخواستم ببینم جریان لاک واسه رایت فریمور چیه؟
ممنون میشم اموزشی چیزی واسم بزارید
فعلا هیچ کسی نمیتونه 100درصد دیسک رو رایت کنه ولی همونطور که گفتم با اون فریم ویر که برایpcهست میشه این کارو کرد شما که میری با اون دیسک لایو مثل این میمونه که نهlt+داری نه دیسکت پچ شده امکان بن شما خیلی بالاست شایدم فلگ شدید توصیه میکنم دیگه با اون دیسک لایو نرید کلانقل قول:
---------------------------------------------
اینجا آموزش هست:نقل قول:
سایت بازیسنترهکد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=45884
یعنی الان اگه من فورزا رو بخرم دیگه فلگ نمیشم ؟ من لایو نمیرم فقط آفلاین بازی میکنم.نقل قول:
در حالت آفلاین ممکنه فلگ بشید چون یک چک امنیتی داره. لایو هم اصلاً نرید.نقل قول:
نه شاید بازم فلگ بشی چون هنوز همc4evaاون فریم ویرشرو نداده کلا امکان داره در آینده بری لایو یکمی صبر کنی هم نسخه بی نقص میخری هم فلگ و بن نمیشینقل قول:
(بابا دومی رو که منم گفتم:دی)
پس دیدی هنوز هم نمیشه :41: ای خدا تا کی؟؟؟ من فورزا میخواممممم :19:نقل قول:
(منم گفتم که تاکید بیشتر بشه دوباره نره لایو :31: )
از دوستان کسی از کابل HDmi To Dvi استفاده کرده برای وصل کردن کنسول به مانیتور ؟
کیفیتش چجوریه؟مثل hdmi هست ؟
یه سوال دیگه هم داشتم
اگه کنسولو با Dvi وصل کنم به مانیتور و PC رو با VGA وصل کنم به مانیتور
میتونم بین این دو سوییچ کنم ؟
یعنی هم از PC استفاده کنم هم از کنسول بدون اینکه کابلهارو تعویض کنم ؟
سلام . اداپتور ایکس باکس قیمتش چنده؟
با تشکر