بله از دیروز مشکل قطعی ها برطرف شدهنقل قول:
ولی هنوز بدون قند شکن صفحات افتضاح لود میشن
Printable View
بله از دیروز مشکل قطعی ها برطرف شدهنقل قول:
ولی هنوز بدون قند شکن صفحات افتضاح لود میشن
دوستان راهی هست بشه پورت LAN مودم tp link رو غیرفعال کرد یا محدود به مک آدرس های مشخص کرد؟؟؟ داداش من وقتی خونه نیستم میاد با کابل lan از اینترنت من استفاده میکنه :n03:
درسته تا ظهری خوب شده بود ولی الان نیم ساعتی هست دوباره مشکل پیدا کرده و پیغام مسخره Service unavailable هم زیاد میاد ! ( واقعا افرین یه نصف روز تونستن سرویسشون بدون مشکل باشه :n02: )نقل قول:
امروز من هرچی سایت باز میکنم ، ارور Service Unavailable میاد!! باید 10 بار رفرش کنی تا بالا بیاد!نقل قول:
حالا جالبه که وقتی trace میگیری ، از طرف آسیاتک مشکلی نیست ولی تا به بسته های سایت مذکور میرسه ، تایم اوت میشه! در صورتی که این مشکل از طرف آسیاتکه و سایت مذکور up و مشکلی نداره در سایر سرویس دهنده ها!!!
اینم تست speedtest که همین الان گرفتم ! دوستان سرعت بالا رو مشاهده کنین :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک زیر واسه لیفترینگ بر اساس mac رو ببیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال خرابکاری موقع تنظیم مودم و ... راحت هست.
از تنظیمات مودم بک آپ بگیر و ....
ممنون ولی برای اینکار باید مک آدرس دستگاه رو بدونم که امکانش نیست.نقل قول:
یا باید کامپیوتر رو دستی باز کنی و مکش رو پیدا کنینقل قول:
یا اینکه تو مودم برو به interface setup سپس lan و مک رو اونجا اگه لیست کرده ببین.
راه دیگه اینکه تنظیمات lan رو خراب کن
disable ipv4 یا subnet mask و ip رو خالی بگذار تو تنظیماتش disable dhcp و ... که با تنظیمات غلط یا ناکافی وصل نشه
line atenuation دور بر 35 بودنقل قول:
خسته شدم دیگه روز به روز داره از کیفیت خطم کم میشه قبلا مخابرات بودم خط تا 12 مگ رو میکشید اومدم آسیاتک به زور 6 مگ رو کشید اومدن مرکز مخابراتیمونو بهینه سازی کنن خط به زور 5 مگ رو میکشید الآن که یکم باد شدید اومد و یکم بارون وضعیت خطم اینه. 2-3 روزه درگیرم امروز خطم درست شده با هزار بار تماس با کارنشاسان:
Downstream Upstream SNR Margin :12.0 29.4 db Line Attenuation :58.0 36.5 db Data Rate :3428 252 kbps Max Rate :4248 1036 kbps CRC :67 65533