الان نتم وصل شد...:n19: فقط یه سوال..روی چهار مگ بستن.سرعت دنلودم 450 کیلوبایت هست.زنگ زدم روی 8500 بسته شد دیدم سرعتم ومد روی 100 و کمتر.کلا از از 140 بالاتر نمیرفت.بهش گفتم برش گردونده روی 4 مگ..چرا اینطور شد؟؟نقل قول:
Printable View
الان نتم وصل شد...:n19: فقط یه سوال..روی چهار مگ بستن.سرعت دنلودم 450 کیلوبایت هست.زنگ زدم روی 8500 بسته شد دیدم سرعتم ومد روی 100 و کمتر.کلا از از 140 بالاتر نمیرفت.بهش گفتم برش گردونده روی 4 مگ..چرا اینطور شد؟؟نقل قول:
مبارک .چی شد که وصل کردن آخرش؟یه عکس از status مودم بذار بنده و دوستان نظرشون رو اعلام کنن...نقل قول:
الان میزارم...نمیدونم....مشکل از مخابرات بود..
لطفا یکی وضعیت خطمو بگه چطوره..چون وقتی رفت روی 8 مگ سرعتش از 400 کیلوبایت اومد زیر 100...این با مودمم d-link هست.اگه اطلاعاتش با مودم zyxel فرق میکنه اونو بزارم..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=FansPitbull;8063917]لطفا یکی وضعیت خطمو بگه چطوره..چون وقتی رفت روی 8 مگ سرعتش از 400 کیلوبایت اومد زیر 100...این با مودمم d-link هست.اگه اطلاعاتش با مودم zyxel فرق میکنه اونو بزارم..
میتونم مثلا بهش بگم بزاره روی 6 مگ یا 7 ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=FansPitbull;8063920]آره چرا نشه...یکی از آشناهای خودم خطش به خاطر سیم کشی قدیمی نویز داشت نتونست رو 9 مگ کارکنه واسش رو 6 مگ بستن...ضمنا بگو Mode رو از ADSL_g.dmt به ADSL2+ تغییر بدن این دومی خیلی مهم تره.بهتر قبل از اینکه بگی رو 6 یا 7 مگ ببندن Mode رو واست تغییر بدن شاید نویزت برای 9 مگ مناسب شد.نقل قول:
منظورتو نمیفهمم .باید برم کدوم بخش ؟نقل قول:
میتونه از هر کدومش باشه. واضحه که این سایتی که میگی تمام فایلهاش رو رو سرور خودش میزبانی نمیکنه. مثلاً ممکنه اسکریپتهای جاوا (مثل JQuery و ...) یا عکسهاش رو از سرورهای دیگهای بارگذاری میکنه. حالا اگه به هر دلیل اون سرورا کند بشن (مشکل خودشون یا مشکلاتی که اینترنت شما با اون سرورها ممکنه پیدا کنه) اون وقت لود شدن سایت اصلی طول میکشه یا ناقص انجام میشه.نقل قول:
مثال عینیش همین سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . خود سایت نه فی لتره نه مشکلی داره. اما وقتی یه صفحهاش رو باز میکنی، عکسهاش که اکثراً نمایش داده نمیشن. یه چند وقتی هم هست که چون بعضی از فایلهای css یا اسکریپتهای دیگهاش رو سرورهای دیگهای قرار داره که ظاهراً فی لتر شدن، صفحههای این سایت به درستی نمایش داده نمیشن و چیدمان صفحه به هم میریزه.
ویرایش تکمیلی:
چون گفتی با فی لتر شکن بدون مشکل بالا میآد پس اون سرورهای دیگه مشکلی ندارن. مشکل از اینترنت داخلیه. که یا دسترسی به اون سایتها کند شده یا کلاً آدرس اونا رو فیل تر کرده.
[QUOTE=l30l30y;8063948]بهشون گفتم.گفتن زیاد فرقی نداره چون برام در دو حالت تست کرد که ببینه میتونه 9 مگ بزاره یا نه.بهش گفتم بزارم روی 7 مگ گفت من فقط میتونم 4 مگ یا 9 مگ بزارم.بین 4 تا 9 مگ جدید اومدند اجازه ندارم ولی چند هفته دیگه پیگری کنید.نقل قول:
تو این چند روزه که هی دارن مسیر هارو تغیر میدن یه همچین ایراداتی پیش میاد!!! مثلا یه سایت بود که با مسیر ترکیه مخابرات نمیرفت ولی الان با مسیر پارس میره و موردی ندارم !!!نقل قول:
این مورد هم از سایت نیست از اینترنت پیزوری ماست !!! رفع میشه !!!
مودمتون چی هست ؟نقل قول:
باید از تو قسمت wan برید به قسمت adsl setting اونجا modolasion هارو نشون میده
برای راهنمایی بهتر عکس بذارید تا بگم چیکار کنید
[QUOTE=FansPitbull;8064085]من قبلا پرسیدم تو پروفایل اینا 6 مگ وجود نداره !!!(البته پشتیبانی تبریز میگفت)نقل قول: