دوستان یعنی اگه من به لایو وصل بشم و DLC رو دانلود کنم تمومه ؟ یعنی تمامی خطرات برای مدت زمانی که میخوام به لایو وصل بشم و دانلودش کنم ؟؟ بعد از اون دیگه با خیال راحت آفلاین میشه DLC رو بازی کرد ؟؟؟ ( کلا dlc های تک نفره آفلاین منظورم هست ...)
دوستان یعنی اگه من به لایو وصل بشم و DLC رو دانلود کنم تمومه ؟ یعنی تمامی خطرات برای مدت زمانی که میخوام به لایو وصل بشم و دانلودش کنم ؟؟ بعد از اون دیگه با خیال راحت آفلاین میشه DLC رو بازی کرد ؟؟؟ ( کلا dlc های تک نفره آفلاین منظورم هست ...)
با سلام
یک سری بازی ایکس باکس از یه دوست به دستم رسیده که از اینترنت دانلود شده و فرمت iso داره...
خواستم بپرسم آیا این بازی ها رو بدون رایت کردن میشه با استفاده از هارد خود ایکس باکس اجرا کرد؟
و کلا چه راه هایی برای اجرای اونها هست؟
من خودم کنسولش رو ندارم برای همین این سوال رو پرسیدم.
و سوال دیگه اینکه : قیمت یک بازی 8 گیگی یا 16 گیگی ایکس باکس در بازار چند هست؟
و آیا امولاتوری هست که بشه بازی هارو روی PC اجرا کرد؟
با تشکر
سلام...پیشاپیش معذرت میخوام که همه مطالب رو یکجا مینویسم اینترنت دایال آپه دیگه به بزرگی خودتون ببخشید... خواهش میکنم هر کسی هر چیزی به ذهنش رسید بگه حتی اگه شک داره.
من الآن چند ماهه دارم از 360م نا امید میشم یعنی الآن هر کی جای من بود کلشو میکوبید به مانیتور! من مشکله افت فریم دارم داخل بازیها فرقی نمیکنه چه بازی باشه یا لگ میندازه یا افت فریم میده ( باور نمیکنید چقدر اذیت میکنه) حداقل بعد از این همه مدت نفهمیدم مشکل از کجاست.تمام راههای نرم افزاری رو امتحان کردم..این مشکل بعد از فلش کردن درایو بوجود آمده اما نمیدونم چرا وقتی از هارد بازی رو ران میکنم مشکل افت فریم دارم ولی اگه از روی دیسک اجرا کنم افت فریم ندارم.. حتی موقع دمو بازیها لگ میندازه.دیگه جونم به لب رسیده... حالا چند تا سوال دارم ازتون
1: ممکنه از خراب فلش کردن درایو باشه؟ ( من احتمال کمی میدم)
2: ممکنه ic ram برد خراب یا نیمه خراب شده باشه؟( اگه آره تعمیر یا تعویض میکنن؟!)
3: واسه فلش کردن کنسول چند روزی باز مونده بود چون خودم بلد نبودم ممکنه تغییراتی داخل کنسول بوجود اومده باشه؟ ( مثلا تغییرات دما یا تغییر شکل بعضی چیزها!)
4: من کلی مشکل با این دستگاه دارم یکیش دیر خاموش شدن کنسول هست ویکی دیگش وقتی بازی رو نصب میکنم میگه دوباره نصب کن!( البته بعضی هاشو) ....
در آخر هم بازی gears of war3 رو نصب میکنم ولی اجرا نمیشه ( مینویسه دیسک اشکال داره) ولی اگه پاکش کنم واز رو دیسک اجرا کنم بدون هیچ مشکلی اجرا میشه! واسه شما هم اینطوریه؟
من نمیتونم زود به زود بیام بخونم اینه که لطف کنین پاسخ بدید از زحماتتون تشکر میکنم
سلامنقل قول:
نه.بازی را باید رایت کنید بعد نصب کنید توسط کنسول.
قیمت بازی ها هم به به تعداد دی وی دی ربط داره ...حجم بیشتر دارن میره روی دی وی دی بعدی رایت میشه.
قیمت بازی هم دو سه هزار تومان هست هر DVD ......
اجرای بازی ایکس باکس روی PC هم فکر کنم امکان پذیر نیست !
هارد مشکل داره ....نقل قول:
هارد رو عوض کن بعد نصب کن ببین باز مشکل هست.
ممنون دوست عزیز.یک سوال دیگه :
اگه بازی هارو روی دی وی دی های RW (که قابلیت پاک کردن دارند)رایت کنیم کنسول بازی قابلیت خوندن این نوع دی وی دی ها رو داره؟
و غیر از رایت بازی ها راه دیگری برای نصب بازی ها نیست؟
سوال دیگه :
آیا هاردهای PC که اکسترنال و اینترنال هستند رو میشه به کنسول متصل کرد؟
ممنون از شما
خواهش می کنم.نقل قول:
بازی ایکس باکس روی DVD9 رایت میشه اگه DVD 9 امکان رایت مجدد داشته باشه خوانده میشه..
نه.
هارد اکسترنال میشه. با کابل USB وصل میشه به ایکس باکس.البته 16 گیگ رو فقط میشه استفاده کرد که یک روش هست که این 16 گیگ رو می تونی یه تعدادی درست کنی...
الان همه ی درایوها -- شدن؟ آخه میخوان از آمریکا واسم بیارن، مشکلی واسه -- شدنش نیست؟
نه یه درایو جدید هم اومده حتی که -- نشدهنقل قول:
تا حالا 3 تا هارد عوض کردم ولی درست نشدهنقل قول:
دوستان کنترلر XBOX 360 به PC هم می خوره ؟