چه جالب مسیر من الان آذربایجان و ایتالیا شده و با همه جای دنیا پینگ زیر 150 :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چه جالب مسیر من الان آذربایجان و ایتالیا شده و با همه جای دنیا پینگ زیر 150 :دی
باشه.خیلی تشکر که همیشه پاسخ میدی!نقل قول:
خواهش میکنم وظیفه است...:n16:نقل قول:
یه خبر جدید برای دوستان اهوازی :
نه مشکل از مخابرات بود خودش درست شدنقل قول:
واسه من که فاجعه شده امشب از ۹۵۰ رسیده به ۳۰۰ !
خدا به خیر کنه معمولا شبایی که اینجوری میشه یه قطعی چند ساعته در انتظار خط هست !
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه نفر وضعیت خطمو بگه ببینم چجوره
واسه من برخلاف شبهای دیگه سرعت خوبه تا الانم 6 گیگ گرفته ولی همیشه اینطوری نیست بالا پایین زیاد دارهنقل قول:
دوست عزیز خط شما فعلا 4 مگ بسته شده و نویزش خوب هست و حداکثر مقداری که خط شما میکشه 8 مگ هستش:n01:نقل قول:
البته چون مودش رو G.DMT هست نویز یکم بیشتره !! شما بذارید روی +ADSL2 بعد دوباره یه عکس بگیرید(اینجوری نویز بهتر میشه مقدارش )
خطت هیچ مشکلی نداره و خوبه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درست میگن خطت تا 8 مگ توانایی داره.ولی اگه میخوای پهنای باند رو بیشتر کنی اون وقت تنظیمات خطت تغییر میکنه هم نویز و هم کیفیت و همینطور توانایی حداکثر توانایی خطت هم بالا تر میره
دوستان من از دیشب نمیتونم وارد یه سایت خاص بشم و باید حتما با پیلترشکن وارد شم.سایتش فیلتر نیست که کلا باز نکنه.بدون چیلتر شکن کامل باز نمیکنه اما تا با فیلترشکن میرم،مثل هلو میاد.
با 2 تا پی سی و یک گوشی هم امتحان کردم،همین مشکل رو دارم
یک هفته پیش هم اینطوری شده بود اما خود به خود درست شد.
مشکل از اون سایته یا اینترنت من؟من پینگ گرفتم با سایته،مشکلی نبود و بخوبی reply داد