از دوستانی که تجربه دارن لطفا راهنمایی کنن :
خط من رو 8 مگ بسته شده و مودم نشون میده تا 10 مگ هم ظرفیت داره و نویز من رو 17 و 18 بود و سایتها راحت باز میشد و هیچ مشکلی نداشتم سرعت دانلود داخل شبکه هم تا 900 میکشید و خارجی هم 500 تا . حالا یکدفعه نویز رفت رو 10 تا 11 و هی اینترنت قطع و وصل میشد و چراغ های ای دی اس ال و اینترنت مودم خاموش و بعد مدتی روشنم میشد ! با پشتیبانی تماس و مسئله رو بیان کردم ولی گفتن تا نری از سر در ورودی خونه مودم رو وصل نکنی نمیفهمیم مشکل از کجاست ! منم همین کارو انجام دادم بازم فرق نکرد نویز رو 11 بود باز زنگ زدم و گفتم الان از سر در ورودی خط تلفن وصل کردم و باز ایراد داره و پشتیبانی باز راهی پیدا نکرد و خودش هم مونده بود مجبور شد خط اینترنت رو روی 6 مگ ببنده . حالا درست شد و نویز رفت رو 19 تا 20 و قطع و وصلی از بین رفت . حالا من که نفهمیدم مشکل کار از کجا بود اگه از پهنای باندی که بسته بودن بود پس چرا تا دیروز کار میکرد و یکدفعه نویز افتاد پایین ؟ الان دوباره نمیشه رو 8 مگ ببندن ؟ والا خط من و سیم کشی من مشکل نداره هر چی هست از خودشون یا مرکز مخابراتی هست . الان اخه من مثلا پول سرویش شهاب رو دادم ولی دارم به جای 10 مگ از 6 مگ استفاده میکنم !