احتمالا پینگتون با فروم ها خیلی زیاده ، طول میکشه تا ارسال کنه!!! برای مثال پینگتون با این فروم چنده ؟نقل قول:
برای من که فوق العاده است :n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
احتمالا پینگتون با فروم ها خیلی زیاده ، طول میکشه تا ارسال کنه!!! برای مثال پینگتون با این فروم چنده ؟نقل قول:
برای من که فوق العاده است :n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی خط تون تلفن هست ؟ نویز گیر دارید ؟ چند تا تلفن روی خط هست ؟نقل قول:
بله روی خط هست.بله.1 تلفننقل قول:
نویز گیر رو درست وصل کردید ؟ به تلفن باید وصل باشه !!! اگه همه چی درست هست ، تنها راه کاهش نویز اینه که بگید دان استریم و آپ استریمتون رو کم کنن !!نقل قول:
بله اونکه خیلی وقته درسته.نقل قول:
سوال اصلیم اینه که این نویز،روی سرعت تاثیر میذاره؟اگه آره،چقدر؟
اصولا اگه روی خط فشار نیاد تاثیر نمیزاره ولی گاها وقتی که روی خط فشار میاد (با حداکثر سرعت استفاده میشه ) نویز میره بالا و DC میشه و مودم خط رو مثل همین الان شما کمتر از میزان واقعی آپ میکنه !!! (تاثیرش روی سرعت اینجوریه )نقل قول:
یه توصیه برای شما اینه که برای دانلود شبانه اگر میخواد سرعتتون به 900 بره باید از پرو.کسی های ایرانی خوب استفاده کنید تا سرعت سرور هاش خراب نشه !!!
سلام.دوستان لطفا جواب بدید.من هم یه جورایی از اعضای این پارس انلاین شدم دیگه..نظرتونو بدید یا بگید اصلا این تجربه داشتید.. شنبه هفته پیش رفتم پارس ثبت نام کردم و همون روز رفتم شاتل در خواست تخلیه دادم.شاتل فرداش یعنی یکشنبه کاراشون انجام داد و چهارشنبه صبح هفته پیش شاتل گفت تخلیه کردیم و پارس انلاین بهتون پورت داده. زنگ زدم بخش فروش پرس انلاین اونا هم تایید کردند و گفتند سه چهار روز دیگه اماده میشه.گفتند مودم ببرم برای تنظیم.همون روز مودمو بردم بخش فنی برم یه یوزر ساخت و باز شنبه این هفته بهشون زنگ زدم گفتن دو روز دیگه. چون مخابرات پنجشنبه و جمعه ها کار انجام نمیده. امروز زنگ زدم میگن خطتتون امادس.نصاب میاد درست میکنه گفتم مودم تنظیم کردن .گفت استفاده کنید ولی نت وصل نبود.میگه حتما یه ایرادی هست.صبر کنید نصاب بیاد. همون موقع زنگ زدم بخش فنی گفت اصلا من نمیبینمم مودموت روشن هست یا نه. ( چرغ ا دی اس ال) گفت برم توی همین 192.168.1.1 ..downstream بهش گفتم (روی 2 مگ بود) گفت اصلا این مال نیست.تخلیه نشده بعد زنگ زدم بخش فروش حلا میگه اینطور نیست بعدش حرفشو عوض میکنه میگنه ممکنه مخابرات تخلیه نکرده.ما با مخابرات صحبت میکنیم.بعد امروز عصر میبینم خطمون قطع شده و چراغ ا دی اس ال مودمم خاموش شده.نصاب زنگ زده میگه هر وقت تلفنت وصل شد من میام.. ببخشید که یه داستاانی نوشتم...لطفا نظرتونو بدید ..لطفااااااااااا. من 2 هفتس نت ندارم............. این قطعی تلفن ربطی به این موضوعی که گفتم نداره؟؟؟؟ حلا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
مبارکهنقل قول:
اما ۱۰ گیگ حجمت تموم شه سرعت داغون میشه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
ممنون ولی شبا سرعتم 950 هست!!!یه 3 ماهی هست اینجوریهنقل قول:
حرف نداره
شما داستانت خیلی کمدی شد ساکن کدوم شهری که اینطوری بخش فروشش گیج میزنه؟نقل قول:
نه خیر این وسط یه نفر داره کم کاری میکنه یا شاتل یا پارس و یا مخابرات....
1-شما لطف کن برو تو پنل شاتل و ببین که اکانتت و یوزر و پسوردی که قبلا داشتی کارمیکنه؟
2-برو به این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین از داخل پنل پارس یوزر و پسوردت کار میکنه و خطتت فعال شده به روزهای استفاده شده دقت کن ببین چیزی کم کرده یانه؟
3-با مخابرات( 117 )که تماس گرفتی بابت قطعی تلفن دلیلش رو چی گفتن بهت؟
حضوری رفتی شرکت پارس ثبت نام کردی یا نه تلفنی؟بعد این همه دردسر از نزدیک رفتی با شرکت پارس آنلاین حرف بزنی؟
این حرفم درست نیست اما اگه منو اینطوری بازی میدادن بدجوری از خجالتشون در میومدم:n24::n25: