دوستان من تو شاتل ماندگار شدم :d
از دیشب هم سرعتم خوبه و حدود 50 تا 70 هست .
راستی شاتل هرچی نباشه موقعی که ادم میره برای قرارداد بستن یک احترام میزارن(ولی بعدش....) مخابرات که از همون اول دعوا داشت وای به حال اخرش
Printable View
دوستان من تو شاتل ماندگار شدم :d
از دیشب هم سرعتم خوبه و حدود 50 تا 70 هست .
راستی شاتل هرچی نباشه موقعی که ادم میره برای قرارداد بستن یک احترام میزارن(ولی بعدش....) مخابرات که از همون اول دعوا داشت وای به حال اخرش
من از اول این ماه سرعتم یکم بهتر شد و از صفر در اومد یکی 2 هفته ای خوب بود اما باز الان بزور به 30 میرسه زور بزنه 600 مگ دانلود میکنه
اکو 512
با سلام همه ي بچه ها اميدوارم کسي از حرفام ناراحت نشه ولي چه ميشه کرد حرف حق هميشه تلخه کاش به جاي اينکه اينقد حرص و غصه سرعت دانلود شبانه شاتل رو ميخورديم يکمم فرهنگ استفاده از اينترنت رايگان شبها رو ياد ميگرفتيم اخه شما اکثر پستها رو ببينيد يکي نوشته من شبي 5 گيگ دانلود دارم يکي نوشته شبي 3 گيگ يکي نوشته ..... اخه واقعا اکثر اين دانلودها احتياجه به قول معروف کاه از خودمون نيست کاهدون که از خودمونه حالا ديگه چون رايگانه که نبايد خودمونو خفه کنيم با اين وضعيت مالي بدي که اکثر اقشار جامعه دارند مجبوريم از سرويس هاي اشتراکي استفاده کنيم به ضرر اون باباي بدبختي ميشه که واقعا به دانلود کردن نياز داره ولي به خاطر اون شخصي که ميخواد شبي 5 گيگ دانلود(غير ضروري) کنه بايد با سرعت زغالي دانلود کنه اميدوارم کسي از حرفهام ناراحت نشه
آخه برادر من ، وقتی سرویس رو به عنوان نامحدود میده ، دیگه رایگان پنج شنبه و جمعه چه صیغه ایه !!!نقل قول:
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
چه شانسی داری باز شما !نقل قول:
قائم شهر که به محض رسیدن ساعت به 23:59 دقیقه ، سرعت میاد رو 55 ( البته تا همین 3 روز پیش ، میومد رو 25 ! )
حتما بخونید
بنده که میدونند بعضی دوستامن حدود 12 روز که سرویسم وصل شده و نمیدونم چرا اینقدر زود ترافیک 3 گیگم تموم شده ورسیده به 97 درصد!
بحث مهم اینجاست بنده با اینکه 12 روز بیشتر نیست سرویس دارم تا حدود 4 روز یعنی همون هفته اول سرعت شبانم بین 30 تا 50 بود که در این هفته اول حدود 500 مگ دانلود کردم که چیز زیادی نیست!
مدت 4 روزه که سرویس شبانه رایگانم افتضاح شده و سرعتم از 50 کیلوبایت به 4 کیبوبایت رسیده شب اول فکر کردم سرور مشکل داره دیدم نه بابا همینجوری مونده حتی از ساعت 1 تا 7 صبح سرعت همون 4 مونده بود و نهایتا تا 8 کیلوبایت میرفت!
و تا صبح یه فایل 80 مگی رو نتونست دانلود کنه
دیگه زنگ زدم پشتیبانی که آب پاکی رو ریخت رو دستمون و گفت طبق تعرفه جدید سرعت شبانه از این بدتر هم میشه
خلاصه بگم، حدود 20 دقیقه صحبت کردم
گفتش طبق اولتیماتومی که دادند سرعت شبانه هرچی هست باید 1 به 10 شیر بشه یعنی من که 50 دانلود میکردم الان سرعت شبانم باید حداکثر 8 کیلوبایت باشه!
و جالب اینکه گفت این مختص به همه کاربرها میشه و هرکی دانلودش تا حالا 50 بوده میشه مثل من!
و دوستان پی سی وردی درست حدس زدن که نوبتی هست یعنی سرعت یکی تا حالا 50 یا بیشتر بوده دیگه قرار نیست اینطوری بمونه!
بعد گفتم من که دوهفته سرویس دارم چرا قدیمی هارو محدود نکردید، گفتش اینا حالت رندم نداره، و گفت این به همه سرویس دهنده ها بستگی داره
گفتم سرعت شبانه من الان باید چند باشه گفتش حداکثر 8 کیلوبایت یعنی سرعت ایده ال شما باید 8 کیلوبایت باشه نه 50 و بیشتر!
خلاصه بگم
دوستانی که سرعتاشون تا حالا بالای 30 بوده مطمئن باشن سرعتاشون میاد پایین!
پس سرعت شبانه من باید 4 کیلوبایت باشه و سرعت ایده آل شبانه من باید 8 باشه
نمیدونم اینا شعور ندارن مشتری واسه خودشون نگه نمیدارن نمیگن این که دوهفته سرویس گرفته بزاریم یکم دانلود کنه!
دوستان بنده از 30 روز 3 گیگ ترافیکم طی 12 روز تمومش کردم،
با این اوصاف راهنمایی کنید ممنون میشم
سربلند باشید
کف میییییکنییییییییییم!!!
سرویس آرت 1 سرعت دانلودم از دیروز شده 50 :18:
سرعت دانلود 50 و نامحدود.از شاتل بعیده همچین حرکتی.
خداحافظ شاتل
من که نفسای آخر شاتلمه الان با 200 مگ هدیه دارم کار میکنم فکر کنم تا یه ساعت دیگه کامل تموم بشه من که رفتم رو 128 مخابرات اما تجربه خوبی بود
بای بای شاتل
:41: اگه مخابرات اينجام نا محدود مي داد منم كوچ مي كردمنقل قول:
سلام دوستان ، شاتل اینقدر که بعضی دوستان انتقاد میکنند:31: ، بد نیست حداقل برای من
سرویس 128 اکو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===========
پ . ن : تو شب هم بین 70 تا 100 دانلود دارم .
خوش به حالت! ما 512 داریم شب و روز از 64kb/s بالاتر نمیره!!!نقل قول: