وضعيت اين روزا اسف باره! سرعت كه آشغاله ديگه نميدونم اين قطعي هارو كجاي دلم بذارم
هميت روزاس كه جمع كنم برم مخابرات
Printable View
وضعيت اين روزا اسف باره! سرعت كه آشغاله ديگه نميدونم اين قطعي هارو كجاي دلم بذارم
هميت روزاس كه جمع كنم برم مخابرات
احساس میکنم از زیره صفرم زیره صفرتره
شهاب گرفتم واسه خطه دیگم اصن افتضاحه سرعت با موبایل 200 300 کیلوبایته یا 120 کیلو تر زده
قطعی هم که هیچی افتضاح :n35:
پارسال اینجوری نبود خدایی نمیدونم چی شده:n35:
راه اندازی بیش از چند صد شهر کوچیک توسط اسیاتک و استفاده از همان مقدار پهنای باند مشکل این روزهای پرترافیکه اسیاتکه. قبلا کاربر کمتر داشت تخصیص پهنای باند به مراکز مختلف کمتر بود مشکلات و کمبود پهنای باندم کمتر بود الان کابراش زیاد شدن پهنای باندش همون مقدار قبلی.نقل قول:
سرعتش تا وقتی خوبه که شما سایت داخلی باز کنی یا از سرور داخلی دانلود کنی ! در اون صورت عالیه !نقل قول:
ولی همین که شما تو گوگل دنبال یه موضوع باشی و بخوای چند تا سایت خارجی رو باز کنی متوجه عمق فاجعه میشی !
بعید میدونم این مشکل به خاطر پهنای باند باشه همش ! چون در مواقعی که جدیدا زیاد هم شده هیچ سایت خارجی باز نمیشه ! ولی بعد چند ثانیه درست میشه ! به نظر من این اختلال هست ، چون اگه مشکل پهنای باند بود باید با سرعت کم اون سایت خارجی باز میشد نه اینکه کلا قطع بشه !نقل قول:
راه اندازی بیش از چند صد شهر کوچیک توسط اسیاتک و استفاده از همان مقدار پهنای باند مشکل این روزهای پرترافیکه اسیاتکه. قبلا کاربر کمتر داشت تخصیص پهنای باند به مراکز مختلف کمتر بود مشکلات و کمبود پهنای باندم کمتر بود الان کابراش زیاد شدن پهنای باندش همون مقدار قبلی.
دوستان از نطرات سازنده ای که دادید ممنونم
منم های وب دارم و اونم دقیقا همین مشکلات رو داره فک میکردم مشکل از های وبه (کمبود پهنای باند، زیاد شدن تعداد مشترکین و ..)و میخواستم درخواست تخلیه بدم الان که فهمیدم آسیاتک هم همین طوری شده نظرم عوض شد
در ادامه ی صحبت های دوستان
من از مخابرات ناراضی بودم اومدم اسیاتک
فرت و فرت حجم میخوره، چند دقیقه یه بار یهو هیچی وانمیشه، همش هم رفرش بدست، الان میگم صد رحمت به اون:n14:
10 سال نت داشتنم، انقد زنگ نزده بودم به پشتیبانی که تو این یه ماه زدم
معمولا قبل از خريد تحقيق ميكنن برادر مننقل قول:
از همين تعداد صفحات تاپيك ميشه فهميد چه شركتي خوبه چه شركتي بد
شاتل تعداد صفحه ٣٠٠ آسيا ماشالله نزديك ٣٠٠٠
صبا هم خوبه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
دوستان برای تماس با پشتیبانی از طریق موبایل باید چه شماره ای رو بگیریم؟
021-82144000
کسی نیست راهنمایی کنه؟!نقل قول: